kinga30
Fanka BB :)
Takie łóżko jak to 2 mamy do młodej wybranePewnie tylko ja póki co w sprawie dekoracji mam pustkę w głowiePodobają mi się np zawieszone cotton ballsy albo chorągiewki
Zobacz załącznik 836889 Zobacz załącznik 836890
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Takie łóżko jak to 2 mamy do młodej wybranePewnie tylko ja póki co w sprawie dekoracji mam pustkę w głowiePodobają mi się np zawieszone cotton ballsy albo chorągiewki
Zobacz załącznik 836889 Zobacz załącznik 836890
Ja już widzę oczami wyobraźni [emoji28] jak pięknie będzie wyglądała wersja dla niemowlaka [emoji4] Oczywiście już bym molestowała o to M i tatęTakie łóżko jak to 2 mamy do młodej wybrane
Jak z przodu to mogą być zatoki.
Moim zdaniem to ostatnia deska ratunku. Dlaczego powinno podwyżka nagradzać nielojalnośc?Naprawdę kiepsko się zachowała może da się jakoś zatrzymać pracownicę? Masz możliwość, żeby zaproponować podwyżkę?
Pamiętaj, że za wysoki też niedobrze, bo środek ciężkości jest dość wysoko przez co traci sie nie stabilnościLadniutki ale chyba duzo nizszy od tego typu : Zobacz załącznik 836891
Ból z tyłu glowy jest klasyczny dla nadciśnienia, które w ciaży jest ekstremalnie niebezpieczne. Ja już biorę leki na to i codziennie pomiary 3x. Koniecznie zgłos to swojemu ginekologowi @gfusiarzMnie znowu z przodu, jak Ci sie bedzie tak utrzymywac to moze idz do lekarza
Tak jak Karla88 pisze, mnie często boli głowa, nawet tak dość migrenowo @gfusiarz i uważam że to (nie fajne) normalne w ciąży.. Zmiany hormonalne bla bla bla.. Takie uroki ciąży, jak mi to lekarz mówił - jak boli to dobrze, dzieje się w środku, chyba że bardzo cie to niepokoi to możesz zawsze na wizycie o tym powiedzieć
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie ten katar sugeruje, że może to być to, z udziałem hormonów... Śluzówka nosa i zatok obrzęknięta, i taki ból głowy gotowy...Ale ja mam katar 5 miesiecy, wczesniej mnie glowa nie bolala wiec chyba nie to
Moim zdaniem to ostatnia deska ratunku. Dlaczego powinno podwyżka nagradzać nielojalnośc?
Pamiętaj, że za wysoki też niedobrze, bo środek ciężkości jest dość wysoko przez co traci sie nie stabilności
Ból z tyłu glowy jest klasyczny dla nadciśnienia, które w ciaży jest ekstremalnie niebezpieczne. Ja już biorę leki na to i codziennie pomiary 3x. Koniecznie zgłos to swojemu ginekologowi @gfusiarz