Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój lunch dzisiaj, skusiłam się na kartacze, jakie pyyyyszne, prawie takie jak mojej babci:
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm, wyglądaja bardzo apetycznieMój lunch dzisiaj, skusiłam się na kartacze, jakie pyyyyszne, prawie takie jak mojej babci:
![]()
Ja Te kupuje w małym sklepie u nas takie domowe pycha,,,,Mój lunch dzisiaj, skusiłam się na kartacze, jakie pyyyyszne, prawie takie jak mojej babci:
![]()
No wlasnie. Ja czytalam i dostosowywalam do mojego dziecka. Nawet w ksiazce jest napisane, ze plan ma byc elastyczny i dostosowany do dziecka. Tylko ogolny zarys jest wskazany [emoji5] Trzeba czytac ze zrozumueniem[emoji3] Moja np. jadla co 3,5- 4 godz. i nie zmuszalam jej do jedzenia po 3 godz[emoji6] Ale wyczailam jej sryl jedzenia i juz wiedzialam kiedy placze bo glodna, a kiedy co innego, bo jeszcze 3 godz. nie minely[emoji5]Hahaha. Ja oczywiście podchodę do ksiażek z przymrużeniem oka i wiem, że w rzeczywistości może być całkiem inaczej.
No i też nie trzeba się zgadzać ze wszytskim co jest w książce napisane, ale można wyciągnąć to co według ciebie jest właściwe i zignorować to co nie pasuje.
Słyszałam o tym karmieniu co 3 godziny, u mojej koleżanki się sprawdziło.
No wlasnie mi chodzilo o to, ze chyba ciezko bedzie znalezc odpowiedniej jakosci. Ale moze sie myle[emoji6]Ja tylko tak szybko weszlam, zeby pokazac ze jednak sa takie materace. Gdybym miala kupic to pewnie bym posiedziala poczytala i wybrala najlepszy![]()
Oj tak ciagle to samo. Brak kasy i 100 rzeczy do zalatwienia. Jakos tak teraz wszystko mnie bardziej doluje. Chcialabym wreszcie odpoczac i fizycznie i psychicznie. Mam nadzieje, ze na wyjezdzie sie uda.Dołek? Coś się stało? Czy takie ogólne samopoczucie kiepskie?
Nigdy o tym nie słyszałam, chyba ze u nas pod inna nazwa występują. Co to jest dokładnie ?
Oj tak ciagle to samo. Brak kasy i 100 rzeczy do zalatwienia. Jakos tak teraz wszystko mnie bardziej doluje. Chcialabym wreszcie odpoczac i fizycznie i psychicznie. Mam nadzieje, ze na wyjezdzie sie uda.
A jak u Ciebie?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017