Ja w ogóle nie planuję kupować spodni ciążowych, na szczęście termin mamy na lipiec, niedługo będzie ciepło, więc leginsy, a potem po prostu luźna sukienka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz są Ok, ale jak już brzuch jest spory to było mi nie wygodnie. Choć ja bardzo dużo w pierwszej ciąży chodziłam w sukienkach, a termin miałam zimowy, więc da radę obejść się bez takich spodni[emoji6]A mi wlasnie w leginsach najwygodniej. Albo spodniach na takiej gumce : Zobacz załącznik 836935
Bo w polowie marca dopiero bede w 20 tygodniua dokladnie 10marca konczy mi sie 20 tydzien.
Jak sie nie lubi spodenek to miekkie spodenki na gumce tez sa wporzadkuTeraz są Ok, ale jak już brzuch jest spory to było mi nie wygodnie. Choć ja bardzo dużo w pierwszej ciąży chodziłam w sukienkach, a termin miałam zimowy, więc da radę obejść się bez takich spodni[emoji6]
![]()
![]()
Ja mam polowkowe 9 marca i wtedy będę w 19.4 tygodniu i myślę czy to nie za wcześnie znowu :-)
Jak sie nie lubi spodenek to miekkie spodenki na gumce tez sa wporzadkuZobacz załącznik 836937
Ja 9ego bede 19+6 wiec pewnie sie zapisze na 13ego jak zawsze hehJa mam polowkowe 9 marca i wtedy będę w 19.4 tygodniu i myślę czy to nie za wcześnie znowu :-)
Ja jeszcze czekam na termin po niedzieli mają dzwonić z dokładnym terminemZapisałam się na połówkowe na 28 lutego [emoji4] idzie któraś wtedy że mną?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie no spodenki super teraz pewnie mogłabym się jeszcze w takich pokazać, ale myślę że do lata to tylko bym straszyła![]()
Ha ha to faktycznie może być problem. Ja nawet bez ciąży za bardzo się w takich nie pokazuje[emoji23][emoji23][emoji23]Nie no spodenki super teraz pewnie mogłabym się jeszcze w takich pokazać, ale myślę że do lata to tylko bym straszyła![]()