kinga30
Fanka BB :)
Równy ze mną ale ma taką budowę, że nawet wygląda jak by był trochę niższyMi nie wygodnie
To tez wysoka jestesa twoj duzo wyzszy od Ciebie ? K jest rowny ze mna, szkoda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Równy ze mną ale ma taką budowę, że nawet wygląda jak by był trochę niższyMi nie wygodnie
![]()
Myślę że wszystko zależy od kroju sukienki, pewnie jak brzuch będzie już spory to może być tak jak piszesz, zobaczymyJa też jestem niska i właśnie zawsze unikałam długich sukienek, mimo że bardzo mi się podobają, bo wydawało mi się że robią mnie jeszcze bardziej przysadzistąa jak się kupi zwykłą sukienkę odcinaną pod biustem to później jak brzuch urośnie to nie podnosi się ona z przodu tak dziwnie do góry? w sensie że przód jest krótszy od dołu ?
Ja długie zaczęłam nosić po ciąży z synkiemMi nie wygodnie
![]()
Równy ze mną ale ma taką budowę, że nawet wygląda jak by był trochę niższy![]()
Ja to w ogóle nigdy nie chciałam chłopaka wyższego, zawsze chciałam żeby był równy albo trochę niższy tak jakoś się lepiej czułam jak nie musiałam głowy do góry zadzieraćA to nie jestem sama![]()
No właśnie a takie sukienki dlugie i luźne przydadzą się i po ciąży bo lipiec sierpień samo lato a wiadomo brzuszki nie od razu zrobią się płaskie![]()
Weź jak bym prówała wejsc w jakies szorty w ciaży to bym sie czuła jakby moje nogi wyglądały jak serdelki a tyłek jak baleron ściśnęty
No właśniehahahaha już nas sobie wyobrażam w tych "kreacjach "