gfusiarz
Fanka BB :)
6 kg to sporo schudlasJa przez pierwsze tygodnie schudlam 6kilo. Ciekawe ile teraz waze, w domu mam wage ale oszukuje :/ musze kupic nowa. Nie martw sie ;-* jeszcze przybierzesz![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
6 kg to sporo schudlasJa przez pierwsze tygodnie schudlam 6kilo. Ciekawe ile teraz waze, w domu mam wage ale oszukuje :/ musze kupic nowa. Nie martw sie ;-* jeszcze przybierzesz![]()
Z tego co pamietam to chyba z dwie dziewczynki reszta chlopcy![]()
Mi lekarz powiedzial ze mam caloroczny niezyt nosa, wiec nie tylko z ciaza zwiazany. Ale tak, masz racje wielu dziewczynom zaczyna sie katar i trwa kilka miesiescy a to wlasnie hormonalny.
Wow! To rzeczywiście duża przewaga! U mnie ma być dziewczyna, ale jeszcze możemy się zdziwićmój mąż jak to usłyszał to uderzył się otwarta dłonią w czoło i stwierdził "kur... teraz będzie trzeba cała karierę przemodelować" Hahahaha liczył, że sobie wychowa zawodnika NBA
![]()
Dac Ci mojego kataru ? Mam go dosc, troche ci nawilzy sluzowkeJa mam tak suche nozdrza ze waselina maze nos ;/
Eee no więcej tych dziewczynek niż dwie, bo ja tez dziewczynka i mam nadzieję, ze tak już zostanie![]()