Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po ciąży po prostu wrócę do bieganiaNie ma sie co przejmowac dodatkowymi kilogramami, robimy to dla dziecka. Po ciazy bedziemy sie glodzic![]()
Za tydzien w sobote jedziemy do Karpacza na tydzien[emoji5] Mloda bedzie na nartach jezdzic[emoji3]
Wlasnie lubie w takich wyjazdach to, ze nie musze nic robic, nic zalatwiac, chodzic, dzwonic[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dziękuje.
Wlasnie Cepeliny!! Pyszne sa jadłam w Czechach, ale w Polsce nigdy.
Widać Twoje zdanie jest dla niego bardzo ważne [emoji16] napisz do niego list może bardzo potrzebuje Twojej pomocy [emoji16] wsparcia
![]()

Ja mam dwie pary spodni ciaxowych z pietwszej ciazy. Musze przyniesc z piwnicy. A na razie wyciagnelam spodnie o rozmiar wieksze, ktore nosilam zanim schudlam[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!![]()
Ja raczej w tak krótkich spodniach w ciąży chodzić nie będę... Wolę sukienki i coś dłuższego.. Moja bratowa chodziła w poprzedniej ciąży w takich spodenkach latem.i wyglądała tragicznie
.. Wszystko jej się wrzynało.. Blee no chyba że takie odpowiedniej długości albo nie wygląda się jak słoń.. Jestem z tych co wyznają szacunek dla brzuszka i dla stanu w jakim się znajduje, legginsy też raczej tylko w domu noszę [emoji14] a to styl jaki ja wyznaje w ciąży (wiosna / lato)
ale owszem jak ktoś ma całą ciążę figurkę to mozw i spodenki krótkie ubrać, byle odpowiedniej długości [emoji14] i nie werżnięte w tyłek [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Muszę pomierzyć w sklepach i zobaczyć jak się czuję.. Póki co mieszczę się w normalne ubrania, mam dużo elastycznych sukienek, takich ołówkowych do kolana i kupiłam sobie takie krótsze sweterki po 20-30 pln na wyprz. w H&M ( w sensie że sweterek długości tego t-shirtu, nie znalazłam lepszego przykładu niestety i do tego ołówkowa spódnica Myslimy ze bedzie wygladac kwitnaco jak gwiazdy w tych sukienkach, a tak na prawde brzuch bedzie ciezki, bedziemy chodzic zgarbione bo plecy beda wysiadac, nogi opuchniete, upocone, zdenerwowane![]()
@JustMe55 śliczny zestawja twierdzę że w ciąży można się na prawdę śliczne ubierać z szacunkiem dla siebie i dla brzuszka
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jestem jak najbardziej za..i dla tych co wokół też- nawiązując do Twojej bratwoej!
Dokładnie i właśnie nie trzeba wcale kupować jakichś specjalnych ciuchów... ja np. w pierwszej ciąży kupiłam 3 koszulki z jakimiś niby zabawnymi ciążowymi napsiami, powiększane w rejonie brzucha i NIGDY ich nie założyłam... Wolę np. zwykły elastyczny top i na to rozpiętą koszulę, prawda?![]()
Dokładnie, zwłaszcza, że będzie lato..i dla tych co wokół też- nawiązując do Twojej bratwoej!
Dokładnie i właśnie nie trzeba wcale kupować jakichś specjalnych ciuchów... ja np. w pierwszej ciąży kupiłam 3 koszulki z jakimiś niby zabawnymi ciążowymi napsiami, powiększane w rejonie brzucha i NIGDY ich nie założyłam... Wolę np. zwykły elastyczny top i na to rozpiętą koszulę, prawda?![]()
Popieram !!Piękne brzuszki dziewczynymój też już jest spory i okrągły dzidzie rosną ale nie przejmujemy się waga ciaza to taki jedyny okres kiedy waga cieszy jak rośnie później zrzucimy
![]()