Nonkatoja
Fanka BB :)
Może [emoji4]Wczoraj patrzę a na jednej brodawce mam krople jakby wody, nie dało mi to spokoju i nacisnęłam całą pierś i wypłynęło z całej brodawki i tak przy obu piersiach, czy to może być siara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może [emoji4]Wczoraj patrzę a na jednej brodawce mam krople jakby wody, nie dało mi to spokoju i nacisnęłam całą pierś i wypłynęło z całej brodawki i tak przy obu piersiach, czy to może być siara?
Pewnie siarka, piersi już się przygotowująWczoraj patrzę a na jednej brodawce mam krople jakby wody, nie dało mi to spokoju i nacisnęłam całą pierś i wypłynęło z całej brodawki i tak przy obu piersiach, czy to może być siara?
Ja mam 177 a mój 194 cm wzrostuTo w sumie prawie rownia myslalam ze tylko ja taki wielkolud
![]()
Moja czasami narzeka że bolą ją nóżki. To może coś w tym jest..Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
Mam takki sam jak Ty
Hm.. wlasnie mamy dzieci w podobnym wieku,Moja czasami narzeka że bolą ją nóżki. To może coś w tym jest..
Karla na jakim programie przerabiasz zdjecia ? Chodzi mi o tydzien w kolku z data pod spodem ?![]()
Witam się.
Pół nocy nie spałam....;/
Wiecie co kurde miałam pracować do marca... Ale normalnie chyba jak mam pracować to chyba zacznę przyjmować tylko w domu. Bo od dźwigania kufrów wczoraj wieczorem tak bolał mnie brzuch ze myślałam że umrę.. ;((
![]()
![]()
![]()