Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No są klientki takie że dojadą a są takie że nie... Kurde... Szkoda... Ale chyba nie chce dłużej ryzykowaćBardzo dobry pomysłdzidzi chyba się to nie podoba i dała Ci znak
![]()
Mój tak w okolicach drugich urodzin skarżył się na ból nóżek. Po ok tyg mu przeszło.Hej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
Mi też się ta koralowa podobaJa idę w 19+0mam nadzieję, że będzie wszystko ładnie widać
Gratuluję! I kolejny chłopczykLekarz podał Wam długość i wagę? Ciekawe ilu z tych naszych chłopców urodzi się chłopcami
Ta sukienka koralowa [emoji173] muszę coś podobnego kupić![]()
Moje nie miały ale mnie strasznie bolały nogi jak roslam, mama mi masowała, mój chrześniak też miał ale tak ok 5,6 lat. Mój synek miał tylko zapalenie stawu biodrowego ale to przez przeciągające się zaziębienieHej, mam pytanie do Dziewczyn które mają już dzieci, czy wasze dzieci przechodziły skok rozwojowy np, skarżąc się na ból nóżek? Wczoraj synek mówił mi że go boli noga, w nocy też parę Razy się budził i mówił że go boli,
Kurcze zawsze cośna weekend!!
To pewnie rosną po prostu. ;-)Hm.. wlasnie mamy dzieci w podobnym wieku,
Moim zdaniem zdecydowanie dobry pomysł...[emoji106]No są klientki takie że dojadą a są takie że nie... Kurde... Szkoda... Ale chyba nie chce dłużej ryzykować
![]()
Dzięki, mam nadzieję że też ju przejdzieMój tak w okolicach drugich urodzin skarżył się na ból nóżek. Po ok tyg mu przeszło.
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Kurcze, on też kiedyś miał zapalenie stawu biodrowego, o dziwo bez żadnej wcześniejszej infekcji zaczol utkac, tydzień czasu był uziemiony i przeszło a teraz myślę że to właśnie jakiś skok rozwojowyMoje nie miały ale mnie strasznie bolały nogi jak roslam, mama mi masowała, mój chrześniak też miał ale tak ok 5,6 lat. Mój synek miał tylko zapalenie stawu biodrowego ale to przez przeciągające się zaziębienie