reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny, ja dziś pół nocy nie spałam...jakieś doły mnie dopadły, od wczoraj pobolewa mnie brzuch, poza tym mam dużo stresu ostatnio, bo w szkole zaczęła mi się sesja i jeszcze jak by tego było mało to przytyłam 4,5 kg, wydaje mi się że za dużo tymbardziej, że ja startuje z wysokiej wagi...chyba zaczyna mi się stresik przed wizytą, a tu jeszcze tydzień :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już ponad 4kg i do chudych nie nalze

reklama
No to może właśnie to.... Bo na sporo śpię na plecach... Sama nie wiem :( wzięłam nospe i zobaczymy.. Później pojadę do apteki i kupię magnez

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Polez sobie poduszka między nogi i kup magnez lepiej mieć go w apteczce,

Już się zdążyłam poryczeć :(

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Uspokuj się!!! Wzięłaś nospe zaraz przejdzie, teraz to już z dnia na dzień brzuszek coraz więcej będzie nam się stawial, poczytaj dziewczyny z czerwca one też ram piszą o tych napinaniach
Zreszta zapytasz swojego dr to Cię uspokoi

Kochane jak sobie radzicie z przeziębieniem? Ja chyba większość domowych sposobów wykorzystałam. :( okropnie bolą mnie zatoki, głowa i gardło. Gorączki nie mam. Nos przytkany. W pon. Pewnie pójdę do lekarza,ale to jeszcze dwa dni :( boję się o moją Córeczkę...

reklama
@Marika92 spokojnie, Twój stres w niczym nie pomaga. Połóż sie, odpocznij, ale jeżeli bardzo się niepokoisz to podejdź na ip zbadają Cię i sie uspokoisz, bo stres nie jest wskazany

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry