SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
W domu ważna jest dla mnie moja wygoda a jak mam w czymś wyjść to muszę się czuć komfortowo też psychicznie[emoji16] a pewnie w takich spodenkach bym się nie czuła [emoji16]Nie przesadzajnajwazniejsza twoja wygoda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W domu ważna jest dla mnie moja wygoda a jak mam w czymś wyjść to muszę się czuć komfortowo też psychicznie[emoji16] a pewnie w takich spodenkach bym się nie czuła [emoji16]Nie przesadzajnajwazniejsza twoja wygoda
![]()
A ja mam 170 o bardzo lubię długie sukienkiA ja wlasnie jestem wysoka co mnie denerwuje.. Mam z 177 wzrostu i dlugie sukienki nie za bardzo![]()
No niestety dzieciaka teraz trzeba ograniczyć, bo by mogły w nieskończonośćprzynajmniej moje
a tak to trochę popisze, porozwiazuje, potem się pobawi i tak czas leci
![]()

Ojjj wtedy to będziemy chciały aby go z nas wyjeliA podczas porodu zeby siedzial w srodku bo bolihaha
Więcej jest dziewczynek niż dwie, no ale może z 5Wow! To rzeczywiście duża przewaga! U mnie ma być dziewczyna, ale jeszcze możemy się zdziwićmój mąż jak to usłyszał to uderzył się otwarta dłonią w czoło i stwierdził "kur... teraz będzie trzeba cała karierę przemodelować" Hahahaha liczył, że sobie wychowa zawodnika NBA
![]()
Kurczę majówki już pakują torbę do szpitala u nas pewnie też tak szybko zleci
Teraz masz taki? Szok... A przypomnij mi Ty masz blizniaki ? Ja nawet nie mam w połowie takiego jak na pierwszym zdjęciu a wchodzę w 16tc... Ładny masz ten brzusio