Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na wrześniowych dyskusja o szczepieniach![]()
Lepiej mieć wcześniej spakowanaale myślę, że po polowkowych zacznę pomalu kupować rzeczy do torby
a wczoraj kupilam na allegro te torebki zamykane w ikei bo zamierzam w te torby pakowac pieluchy, pampersy, higieniczne dla dziecka itp aby w każdej było coś innego tematycznie
będzie porządek
![]()
Jebalam na umowie zlecenie rok czasu dostalam umowe teraz i glupio sie czulam ze tak akurat wyszlo ze w ciazy jestem. Oczywiscie mam takie kolezanki kochane w pracy ze mowily zebym sie nie przejmowala bo na kazde zawolanie nas mieli i czlowiek zasuwal przez rok i zebym sie cieszyla ze akurat umowe dostalam bo bez niczego byn zostala a ja głupia mysle ze glupio wyszlo i sie przejmuje...
OMG nie wierze co czytam?! I to jest pracodawca dramat jeden wielki skurwysyn! Nie rozumiem jak mogl Ci tak powiedziec... to akurat moj szef zachowal sie bardzo w porzadku co do ciazy ale mialam stresa bo podobno jedna pracownice tak jebal ze hej:/ ale to jego rodzina byla i wkurzyl sie ze dowiedzial sie jako ostatni itd ale mniejsza o toNic się nie przejmuj. Nikomu absolutnie nie należy spowiadać się z planów macierzyńskich (planów bądź niespodziewanego farta). Ja jak pomyślę jak mnie potraktowali w pracy to mi się nadal płakać chce. Przez pracodawcę wylądowałam na psychotropach. A pracowałam u nich 6 lat. też zaczynałam od zlecenia. Łaskawie dał mi umowę, pół roku po ślubie. A praca odpowiedzialna, bo pracowałam w pracowni złotniczej. Więc miałam w swoich rękach wartościowych rzeczy masę, których nikt nie pilnował i nie liczył. Nigdy go nie okłamałam ani nie wykorzystałam. A jak zaszłam w ciąże w czerwcu to usłyszałam że bezczelnie zaciążyłam i mam się w racy nie pokazywać. A jak się dowiedzieli ze poroniłam, to powiedzieli że tak to jest jak się na cudzej krzywdzie chce coś ugrać.... No taka krzywda dla nich...
Jebalam na umowie zlecenie rok czasu dostalam umowe teraz i glupio sie czulam ze tak akurat wyszlo ze w ciazy jestem. Oczywiscie mam takie kolezanki kochane w pracy ze mowily zebym sie nie przejmowala bo na kazde zawolanie nas mieli i czlowiek zasuwal przez rok i zebym sie cieszyla ze akurat umowe dostalam bo bez niczego byn zostala a ja głupia mysle ze glupio wyszlo i sie przejmuje...
Ja też już miewam więc to na pewno siara [emoji4]Wczoraj patrzę a na jednej brodawce mam krople jakby wody, nie dało mi to spokoju i nacisnęłam całą pierś i wypłynęło z całej brodawki i tak przy obu piersiach, czy to może być siara?