kinga30
Fanka BB :)
Już się skróciła kurczę,ale to czujesz jakieś skurcze? dostałaś jakieś leki?Hej jajku po wizywie szyjka 2,4 skrocila sie z 3 cm w przysprzy pon zaklaldam pessar:
Mam nadzieje ze wytrzymam te 20 tyg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już się skróciła kurczę,ale to czujesz jakieś skurcze? dostałaś jakieś leki?Hej jajku po wizywie szyjka 2,4 skrocila sie z 3 cm w przysprzy pon zaklaldam pessar:
Mam nadzieje ze wytrzymam te 20 tyg
Trzymam kciuki ;-* na pewno kogos znajdziesz, moze nie kogos idealnego w 100% ale kogos na czas ciazy i pologu. Zebys miala spokojna glowe.
Myslalas juz o chrzcinach?
My chyba zrobimy w grudniu na swieta![]()
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest okJa juz zaczynam panikowac... Do wizyty dwa tygodnie ://
Dwa dni temu mialam juz brzuch taki widoczny, wczoraj duzo mniejszy a dzisiaj juz wogole jestem plaska. Nie mam brzucha nic a nic. Macie tez tak ??
Ja juz zaczynam panikowac... Do wizyty dwa tygodnie ://
Dwa dni temu mialam juz brzuch taki widoczny, wczoraj duzo mniejszy a dzisiaj juz wogole jestem plaska. Nie mam brzucha nic a nic. Macie tez tak ??
Ja chyba jutro zadzwonię i umowie się do lekarza prywatnie. Niepokoją mnie te bóle brzucha. Niech sprawdzi. Może to przez dźwiganie i pracę. Nie mam pojęcia. .kurde ...
![]()
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok