Karla88
Fanka BB :)
A dla dziewczynki jakie macie ?![]()
Nie biorę pod uwagę drugiej corki[emoji23] dwóch lekarzy potwierdziło mi chłopca mam nawet zdj jajek wiec mam nadzieje ze nie będzie niespodzianek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dla dziewczynki jakie macie ?![]()
Mam nadzueje moj lekarz stwierdził ze jesli nic się nie otwiera to jest dobrze, ale musze wiecej odpocywac
To fajnie, ze udalo sie dojsc do kompromisu z imieniem[emoji5] U nas bedzie problem jak sie okaze, ze chlopak[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nie biorę pod uwagę drugiej corki[emoji23] dwóch lekarzy potwierdziło mi chłopca mam nawet zdj jajek wiec mam nadzieje ze nie będzie niespodzianek
![]()
O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizytaPrzykro mi, ale dobrze, ze wychwycone i zabezpieczone. Na pewno bedzie dobrze!
A czemu dopiero za tydzien?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Może niech córeczka zadecyduje![]()
Wazne, ze juz tak wczesnie cos z tym robi. Bedzie dobrze :**O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizyta
Gorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki![]()
Właśnie nic nie czulam, pare razy brzuch mi sie napiol i tyleJuż się skróciła kurczę,ale to czujesz jakieś skurcze? dostałaś jakieś leki?
Dobrze, że wcześnie wychwycone to będzie dobrzeWłaśnie nic nie czulam, pare razy brzuch mi sie napiol i tyle
Dostalam magnez i luteine