Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok
No dokl wieczor balon i zero sil[emoji23]rano jakby melonik ledwie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam rano zawsze mniejszy wieczorem większy ale dzidziol się ruszał więc chyba jest ok
Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
![]()
![]()
Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]
![]()
Znam ten ból... O. ma brata, więc będzie chrzestny, ale z chrzestną gorzej... Kuzynka, która jest ju świadkową, ewentualnie jakąś żona kuzyna, ale generalnie bida...A co do chrztu, to mamy duzy problem - brak kandydatow na chrzestnych[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie tez moze byc problem, bo kuzynki mieszkaja daleko, a chcemy zeby chrzesni mieli kontakt z dzieckiem. A siostra bedzie musiala sie starac bo nie ma bierzmowania, i moze byc problem. A chrzesny juz sam sie wychylił w grudniu, akurat ten kuzyn ktorego chcielismy pytacbo brat K sie nie nadsje zbytnio na chrzesnego.
A nie macie rodzenstwa ? Fajnej mlodej cioci, wujka ?
Mój syn dla brata uparł się przy SpidermanGorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki![]()
To może linkiem się podzielisz? Może być na privTak przez fb często
![]()
Moja też bardzo fajna kobietkana szczęście
Gorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki![]()