Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas problemy z autem od 2 lat, wiec nie bylo juz na co czekac[emoji6]My też odkładaliśmy. I jak zaczelismy starania to znowu zaczęło coś sie Nam dziac z autem. I jak zaczely się płodne mówie do Ł zebyśmy poczekali do następnego miesiąca ze staraniami to na spokojnie sobie samochod naprawimy. To auto non stop mi siedziało w glowie dlatego podjelam taką decyzję. Ł sie zgodził i zaczelismy sie zabezpieczać ale okresu juz i tak nie dostalam![]()
No my placimy 1500. A ogolnie wszyatkich stalych oplat co miesiac jest 3500. I jeszcze to auto, ktore wiecznie stoi na warsztacie[emoji53]Kredyt to koszmar. K sie tyle udenerwuje, bo co miesiac 500zl jednak trzeba placic. Wydalo sie szybko a splacac trzeba. Chyba bym sie nie zdecydowala. Ale z drugiej strony, to tez rozwiazanie kiedy nie ma pieniedzy a potrzeba.
To my prawie tyle placimy kredytu za mieszkanie 3-pokojowe[emoji53]Ja właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce
My mamy kredyt na dom nie było innej opcji albo budujemy coś swojego wykanczamy w całości i tylko raty płacimy albo idziemy wynajmować i płacić czynsz po przeliczeniu bardziej nam się opłacało wybudować wprawdzie co miesiąc płacimy 1600 zł ale mam dom duży wszystko urządzone taras 50m i ogród fakt jest to dużo ale tyle samo wyszło y nas wynajmowanie 2-3 pokojowego mieszkania
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojoj, bez proszku i sody to nie mam pomyslu[emoji53]Dobra wszytsko fajnie pięknie. Ja sie tu zdążyłam pochwalic ze robie mufiny bananowo czekoladowe. Przed chwilą sie zabrałam do roboty i co? CZY MA KTOŚ POMYSŁ JAK ZROBIĆ MUFINKI BEZ PROSZKU DO PIECZENIA I SODY?Mózg ciążowy tak bardzo!
Ja robię moje bez sody ale proszek miałam [emoji14]Dobra wszytsko fajnie pięknie. Ja sie tu zdążyłam pochwalic ze robie mufiny bananowo czekoladowe. Przed chwilą sie zabrałam do roboty i co? CZY MA KTOŚ POMYSŁ JAK ZROBIĆ MUFINKI BEZ PROSZKU DO PIECZENIA I SODY?Mózg ciążowy tak bardzo!
z Naszą Vectrą też wiecznie coś. Na szczęscie z powazniejszych napraw to mielismy tylko pas rozrządu do wymiany. Reszta drobne sprawy ale wiadomo one też kosztują. Chcielibysmy zmienic auto przed porodem, ale jeszcze nie wiemy czy sie udaNo my placimy 1500. A ogolnie wszyatkich stalych oplat co miesiac jest 3500. I jeszcze to auto, ktore wiecznie stoi na warsztacie[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No nam sie na pewno nie uda. A u nas jest taki problem, ze od ok.2 lat gasnie nagle w trakcie jazdy i nikt nie moze znalezc przyczyny. Juz tyle w nim wymienilismy czesci, ze jest w srodku prawie jak nowka[emoji6] No ale problem nadal jest i nie wiadomo co. A stres jezdzic, bo nigdy nie wiadomo kiedy zgasnie. Czasem jezdzi tydzien lub dwa i nic, a potrafi zgasnac jednego dnia kilka razy. Czesto zapala od razu, a czasem po dluzszej walce[emoji53]z Naszą Vectrą też wiecznie coś. Na szczęscie z powazniejszych napraw to mielismy tylko pas rozrządu do wymiany. Reszta drobne sprawy ale wiadomo one też kosztują. Chcielibysmy zmienic auto przed porodem, ale jeszcze nie wiemy czy sie uda
My planujemy w sierpniu razem ze ślubem.Trzymam kciuki ;-* na pewno kogos znajdziesz, moze nie kogos idealnego w 100% ale kogos na czas ciazy i pologu. Zebys miala spokojna glowe.
Myslalas juz o chrzcinach?
My chyba zrobimy w grudniu na swieta![]()