olaaa7
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że tak jestNie martw się, wszystko jest dobrze, maleństwo ładnie rośnie [emoji106]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że tak jestNie martw się, wszystko jest dobrze, maleństwo ładnie rośnie [emoji106]
![]()
Mam podobnie [emoji6]U mnie w tej ciąży hitem oprócz kakao które mogłabym pić ciągle jest konfitura jagodowa [emoji5]
A już wiesz co będziesz miała?Mam podobnie [emoji6]
Cacao i powidła z węgierek [emoji16]
![]()
NieA już wiesz co będziesz miała?
Witajcie[emoji5]
Tez juz nie spie. A wlasciwie to prawie niespalam cala noc. Najpierw zasnac nie moglam, jak wreszcie zasnelam to sie mloda przebudzila i pokaslywala[emoji53] A potem juz sie tak denerwowalam, ze nie zasnelam, a o 4.30 trzeba bylo wstac. Nie wiem jak dotrwam do wieczora.
Jade teraz do pediatry po to nieszczesne skierowanie, ktorego ostatnio nie udalo mi sie zalatwic, a potem pobrac badania. Juz mnie muli z glodu[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie moje teżNie
Pewnie dopiero na prenatalnych się dowiem, bo maleństwo wyjątkowo wstydliwe jest, zawsze się maskuje, odwraca, itd
![]()
Konfitury jagodowej nigdy nie jadłam, muszę poszukać i kupićU mnie w tej ciąży hitem oprócz kakao które mogłabym pić ciągle jest konfitura jagodowa![]()