Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Godzillą
Zartuje !! :-* nie bedzie zlenajwyzej bedziesz wiecej lezala
![]()
Hahahaha dokładnie jak na porodowke wpadnę to extra łóżko będą musieli mi dostawić bo na jednym będzie mi ciężko się zmieścić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Godzillą
Zartuje !! :-* nie bedzie zlenajwyzej bedziesz wiecej lezala
![]()
Ja już się w kurtce nie dopinam![]()
też tak slyszalam ze od ilosci wod moze zalezecCiezko stwierdzic ale pewnie od organizmu. Kazdy przechodzi inaczej i kazda kobieta w roznym tempie tyje tak samo brzuszek jednym szybciej sie pojawia drugim pozniej. Podobno im wiecrj wod plodowych tym wiekszy brzuch ale ile w tym prawdy to nie wiem
![]()
Ja już chodzę rozpięta i się teraz ze mnie śmieją, że trzeba było sobie większą kurtkę kupićJa jeszcze się dopinam, ale jak założę cieplejszy cweterek pod spód to jest tak opieta jakby zamek chciał się rozejsc haha![]()
Ja w tym roku specjalnie rozm wieksza kupilam kurtke i jestem zadowolona [emoji13] na przyszla zime tez sie przydaJa już chodzę rozpięta i się teraz ze mnie śmieją, że trzeba było sobie większą kurtkę kupić
Ja już chodzę rozpięta i się teraz ze mnie śmieją, że trzeba było sobie większą kurtkę kupić
Byłaś mądrzejsza niż jaJa w tym roku specjalnie rozm wieksza kupilam kurtke i jestem zadowolona [emoji13] na przyszla zime tez sie przyda
![]()
też tak slyszalam ze od ilosci wod moze zalezec
Mama mi tak podpowiedziala [emoji13] jeszcze sie z nia klocilam ze pewnie brzuch zacznie na wiosne rosnac a tu niespodzianka[emoji13]Byłaś mądrzejsza niż ja[emoji5]️