• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja tez się uryczalam dzisiaj... Po kapieli wychodząc spod prysznica poslizgnelam sie zrobilam szpagat i poszlam prosto na brzuch... Do tej pory boli i mam nadzieje ze nic sie z dzidzia nie stalo[emoji26][emoji26]

0d1ysek2ashcgepe.png

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja 2 dni temu robiłam pizze i co zrobiłam? Próbowałam otworzyć puszkę kukurydzy korkociągiem! Byłam przekonana, że przecież zawsze tym otwieram, oczywiście sie popłakałam, wbiłam ten korkociąg na siłę i dopiero wtedy do mnie dotarło co ja wyprawiam....:D Nie wiem co mam zamiast mózgu. Chyba faktycznie jajecznicę

reklama
Ja nie nie robiłam, dalej smarowałam, trochę wyblakły. Może teraz po 3 ciąży coś zrobię choć już się do nich przyzwyczaiłam i jako tako mi nie przeszkadzają. Są blade nie czerwone.
Z czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit tak

0d1ysek2ashcgepe.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry