olaaa7
Fanka BB :)
Też mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnieńPrzesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnieńPrzesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]
![]()
Pies też na AJa mam Justyna, facet Jakub a ja chce dla dziewczynki Julkai nie przeszkadza mi to , że same J [emoji39] Dobrze, że pies ma na imię Lucek haha
![]()
Tak nam się zgraloWłaśnie fajnie, że wszyscy na tą samą literę..!
u mnie prawdopodobnie też dziewczynkaJa też właśnie nie wiem jak to jest napewno jest więcej chłopców i u mnie jak narazie dziewczynka![]()
Pewnie ze tak. Ja akurat jestem kociara i sama mam 2 koty.zreszta koty mi towarzysza cale zycie[emoji13]Kot zasłużył się dla rodziny wieloma zlapanymi myszami to trzeba jego zasługi w jakiś sposób uczcić [emoji16][emoji16]
![]()
Widać po Twoim suwaczku [emoji16][emoji16][emoji16]Pewnie ze tak. Ja akurat jestem kociara i sama mam 2 koty.zreszta koty mi towarzysza cale zycie[emoji13]
![]()
Haha akurat suwak wybrany bez zastanowienia ale cos w tym jest [emoji13][emoji13]Widać po Twoim suwaczku [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Osobiście znam Gaję i KarlęA jeśli ktoś szuka niespotykanego imienia to raz spotkałam się z imieniem Zoja (u mnie w pracy dziewczynk miała) i Salomea [emoji16] moja prababcia tak miała na imię i więcej nigdy nie słyszałam by ktoś tak miał [emoji16] nawet na cmentarzu nikt mi się nigdy w oczy nie rzucił [emoji39]
![]()