kinga30
Fanka BB :)
Ja do 2 dzieci miałam tylko, że 2 już tylko w turystycznym spałJa nie bede chciala ochraniaczy, bo bede widziala lepiej dziecko, mimo zakazow kazda zrobi jak bedzie uwazalajednak sa w sprzedazy, kobiety je kupuja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja do 2 dzieci miałam tylko, że 2 już tylko w turystycznym spałJa nie bede chciala ochraniaczy, bo bede widziala lepiej dziecko, mimo zakazow kazda zrobi jak bedzie uwazalajednak sa w sprzedazy, kobiety je kupuja
Są w sprzedaży i niestety zawsze będą. Nie ma sie co oszukiwać, ale wszystko co dziecięce to jedne z najbardziej dochodowych biznesów. Na to zawsze bedzie popyt. Tyle samo kasy jest ładowane w np. przemysł slubnyJa nie bede chciala ochraniaczy, bo bede widziala lepiej dziecko, mimo zakazow kazda zrobi jak bedzie uwazalajednak sa w sprzedazy, kobiety je kupuja
Tez mi sie podobaja ale dostane w spadku po kolezance bo nowe kupowała a dzidzia malo co w nim spalatakie łózeczko bym chciałatylko troche drogo wychodzi komplet !!
o widze ze twoja dzisia 1 dzien jest starasza od mojej heTez mi sie podobaja ale dostane w spadku po kolezance bo nowe kupowała a dzidzia malo co w nim spala
![]()
Zjadłam przed chwilą Monte i nie jest mi nie dobrze :O a zawsze po jogurtach, kefirach, mleku itp umierałam. Jestem w szoku
Chwila sprzatania i ponad 60 postowgonicie dziewczyny
Henia
Ja bym dala Julka, Maja, albo Amelia ale bedzir Alicja. Jeszcze jak nie myslelismy o dziecku to tak rozmawialismy. Ale gorzej z imieniem dla chlopca.. Tu totalna pustka
Moja zamozna rodzinka, a'la super damostwo.. Nazwali corke Emma. Przeciez musza sie wyrozniac
LadneMi sie moje nie podoba. Klaudia..
# wiekszosc imion da sie zdrobnic i slodko milo do dziecka wolac. Juz kiedys pytalam chyba, czy znacie zdrobnienia dla Alicji? Oprocz Ala.![]()
A ja się przed chwilą obudziłam... [emoji15]
![]()