Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja chce kupić male dostawne do łóżka ok 250 zl kosztuje wiec noe jest zle. A dziecko zawsze pod reka
A to poczekaj to jesteś dzień przedemna bo dzisiaj wtorekOst miesiaczka kiedy? 11.10?
![]()
Kolezanka mi mowila ze jak brzuch swedzi w ciazy tzn ze rozstępy sie robiaKaya mi się podobaU nas też będzie jakieś imię uniwersalne w obu krajach.. Narazie Massimilliano- Max jest na prowadzeniu. Podoba mi się ostatnio jeszcze Federico-Fryderyk albo Antonio- Antek. Niestety moje dziecko KATEGORYCZNIE nie zgadza się na cokolwiek innego niż max i uważa że ma prawo, bo on jako jedyny WIEDZIAŁ że będzie chłopiec- więc daje mu to prawo wyboru! O! Taka logika!
![]()
Mnie brzuch swędzi :/ Mam nadzieję że oznacza to że moje giga boobs narazie się wstrzymały ze wzrostem![]()
A ja 18 lipca [emoji13] duzej roznicy nie maA to poczekaj to jesteś dzień przedemna bo dzisiaj wtorek [emoji5]️ pomyłka 12 października ostatnia @ termin 19 lipca [emoji5]️
No 1 dzieńA ja 18 lipca [emoji13] duzej roznicy nie ma
![]()
Jeszcze moze byc tak ze pierwsza urodzisz [emoji13][emoji13]No 1 dzień [emoji5]️
Moja prababka miala tak na imie - piekne [emoji6]
![]()
No niby CC 38 tydz mam miećJeszcze moze byc tak ze pierwsza urodzisz [emoji13][emoji13]
![]()
Tez mi sie podoba dostawne, ale mam mieszkanie i jak bym postawila kolo lozka to nie bylo by przejscia. Dlatego zostaje kosz mojzesza a na pozniej lozeczko mamy juz od znajomychJa chce kupić male dostawne do łóżka ok 250 zl kosztuje wiec noe jest zle. A dziecko zawsze pod reka
![]()