żabila
Fanka BB :)
Gabrysia mija teściowaGabrysiaLadnie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gabrysia mija teściowaGabrysiaLadnie
![]()
Gabrysia to piekne imie gdybym sama tak nie miala na imie to bym dala corce![]()
Twarożek też u mnie zawsze na topiea nawet kanapka z białym serem i dżemem. Największy problem mam co wziąć do pracy, żeby nie jeść dziadostwa przy biurku. Wlaśnie wcinam jabłko.
Przeważnie to się sprawdza. Moja koleżanka mega szczupła przytyła 15 i wyglądało jakby tylko brzuch jej wyskoczył
Może właśnie płyty, czy YT? Chodakowska, Lewandowska- mają ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Albo jakaś joga czy inny aerobik dozwolony jak masz gdzieś siłownię obok?
Jakbym nie siedziała w pracy, to też bym teraz sprzątała... :/ M. po operacji nie pomoże mi ze zmianą pościeli, więc u nas normalnie szpital![]()
Ja już dawno się z tego wyleczyłam, że ktoś obcy przychodzi, mnie przeważnie nie ma wtedy w domu, a przychodzi osoba którą znam kilka lat... niestety, przy moim trybie pracy i życia, wracania do domu o 18.00, zajęciach młodego 2 x tyg nie ma też innej opcji... ja mam jobla na punkcie porządku, więc poza tym co pani posprząta raz w tyg ja i tak jeszcze odkurzam, sprzątam łazienkę, kuchnię... no niestety tak mamusia mnie skrzywiła
AmiszeTo sekta bardziej
![]()
Podobno nawet w bezalkoholowych piwach jest troche alkoholuna zdrowie mamusie![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus![]()
Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac![]()
Ja chyba wolalabym samai tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu
Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek![]()
E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantycznaprzynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu
U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie
Zobacz załącznik 837388
Zdrowko!! Od jakiegoś czasu też chodzi za mna piwko. Jak maz pije to czasami ukradne troche i zamocze warge dla smaku [emoji13][emoji13]na zdrowie mamusie![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podobno nawet w bezalkoholowych piwach jest troche alkoholu![]()
Mój już grał, ale w 2 i tylko budować mu pozwalałam.To by się dogadali[emoji5]️ moja jeszcze męczy o Simsy teraz ale nie jestem przekonana czy to dobre na jej wiek muszę sprawdzić najpierw