Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No u mnie tylko te lekkie pobolewania brzucha czasami a poza tym nic, zero objawów. Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić betę? Idę do lekarza 16.11. więc może tak pod koniec przyszłego tygodnia? Żeby iść ze świeżymi wynikami?Mnie nic nie boli... ciekawe czy ok...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie się wydaję, że może być za wcześnie ale to tylko moje przypuszczenia. Lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które miały usg w podobnym czasieHejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
To Twoja pierwsza ciąża?Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić betę? Idę do lekarza 16.11. więc może tak pod koniec przyszłego tygodnia? Żeby iść ze świeżymi wynikami?
Druga [emoji4]To Twoja pierwsza ciąża?![]()
Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
Mnie się wydaję, że może być za wcześnie ale to tylko moje przypuszczenia. Lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które miały usg w podobnym czasieMnie wypada wizyta na 6+4 i też się zastanawiam czy będzie widać
![]()