SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nigdy nie byłam u dentysty prywatnie i mam tylko jedna czarna plombe z dzieciństwa a tak to zawsze mam białe od wielu, wielu, wielu lat a teraz w ciąży to i swiatloutwardzalne za darmo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od 15 lat ponad u żadnego dentysty na NFZ nikt mi nie dał czarnej... Bzdura
![]()
No u mnie z tego co zdążyłam się zorientować to z NFZ są wyłącznie plomby amalgamatowe.Nigdy nie byłam u dentysty prywatnie i mam tylko jedna czarna plombe z dzieciństwa a tak to zawsze mam białe od wielu, wielu, wielu lat a teraz w ciąży to i swiatloutwardzalne za darmo
![]()
To gdzie Wy mieszkacie... U mnie mała mam miejscowość koło Szczecina a cala moja rodzina chodzi na NFZ i gdzie kto nie był zawsze ma biała... W Szczecinie to samo ...No u mnie z tego co zdążyłam się zorientować to z NFZ są wyłącznie plomby amalgamatowe.
Z tego co ja słyszałam to te plomby już dawno zostały wycofanePisze tylko co mi powiedzieli w przychodni na NFZ tylko plomby czarne w ramach funduszu woec przerzuciłam się na prywatnego lekarza może gdzieś indziej inaczej
Ola dowiadywałas się ??
![]()
A może lepiej iść do gabinetu, w którym robią i prywatnie i na nfz ( są dni kiedy prywatnie przyjmuja i takie gdy na NFZ) a nie do przychodni? Poszukajcie u siebie takiego gabinetu... Bo ja do przychodni nie chodzęPisze tylko co mi powiedzieli w przychodni na NFZ tylko plomby czarne w ramach funduszu woec przerzuciłam się na prywatnego lekarza może gdzieś indziej inaczej
Ola dowiadywałas się ??
![]()
Z tego co ja słyszałam to te plomby już dawno zostały wycofane
![]()
Warto poszukać ... Po co płacić tyle pieniędzyHmm nie wiem ja byłam raz się zapytać ale jak usłyszałam ze te ciemne dają to zrezygnowałam teraz chodzę prywatnie tylko bo tam białe lub kolorowe jak kto woli[emoji23]
![]()