Margana
Fanka BB :)
Mi pomaga meliska i na sen i na bol glowy. Bo czesto mnie boli z nerwow. A do tego bardzo mi smakuje. Kupuje w biedrzr taka z pomarancza[emoji5]Nie probowalam. Dzisiaj kupie i zobaczymy
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi pomaga meliska i na sen i na bol glowy. Bo czesto mnie boli z nerwow. A do tego bardzo mi smakuje. Kupuje w biedrzr taka z pomarancza[emoji5]Nie probowalam. Dzisiaj kupie i zobaczymy
![]()
Też tak słyszałam.Z tego co ja słyszałam to te plomby już dawno zostały wycofane
![]()
Dentystka mi powiedziała, że 40 dni pologu ma się wszystko darmowe u dentysty (łącznie z kanalowym) [emoji4]Dziś idę z ostatnim zębem i zapytam Jak nie zapomnę [emoji39]
![]()
Może pytanie, który ząb... Bo jakis czas temu tu było tak, że ma nfz 1-4 światłoutwardzalna, a 5+ (w sensie trzonowe) amalgamat....To gdzie Wy mieszkacie... U mnie mała mam miejscowość koło Szczecina a cala moja rodzina chodzi na NFZ i gdzie kto nie był zawsze ma biała... W Szczecinie to samo ...
![]()
Tzn nie chcę się wciskać w dyskusję zbytnio ale ja też słyszałam,że u nas już tych czarnych nie robią, tylko białe.@SzczęśliwaCiężarna mieszkam koło Katowic, nie na żadnych za przeproszeniem zadupiu i z tego co czytam, na różnych forach wszędzie z NFZ są plomby amalgamatowe, za białe jest dopłata, czyli płacisz tak jak za wizytę prywatną. Trochę mnie rażą Twoje dzisiejsze wypowiedzi bo albo się unosisz całkowicie niepotrzebnie albo odnosisz się lekceważąco do naszego zamieszkania. Widocznie akurat u Ciebie dają białe plomby nic tylko się cieszyć, ale jak widać jest to wyjątek.
W okolicy pępka trochę zassaz wysoko chyba - to wysokość ok 20tc, a chyba jeszcze tak daleko nie masz?Myślicie że mogę czuć już bejbi? Tak trochę poniżej/ w okolicach pępka? Czy u mnie też tajemnicze jelita szalejące u ciężarnej?![]()
Ja zawsze mam robione białe... Dziś np. Ósemkę ... Nie wiem czemu mimo NFZu w różnych miejscach robią inaczej ... Myślałam, że odgórnie mają ustalenia , i że wszędzie jest tak samo...Może pytanie, który ząb... Bo jakis czas temu tu było tak, że ma nfz 1-4 światłoutwardzalna, a 5+ (w sensie trzonowe) amalgamat....
![]()
Tak dużo się mówiło jakiś czas temu, że są niezdrowe, ale teraz poczytałam, że ta rtęć do organizmu nie trafia podobno więc widocznie jednak to stosująTeż tak słyszałam.
Rozne oddzialy nfz. Pewnie kazdy ma inne zasady.Ja zawsze mam robione białe... Dziś np. Ósemkę ... Nie wiem czemu mimo NFZu w różnych miejscach robią inaczej ... Myślałam, że odgórnie mają ustalenia , i że wszędzie jest tak samo...
![]()