Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, że sie wtrącam ale ja tam nie zobaczyłam ironii tylko żart, i jestem pewna że autorka własnie to miała na myśliAle czytaj ze zrozumieniem . pisalam ze mysle o wroceniu ale byla by to glupota i raczej na pewno tego nie zrobie.
A co do" powrotu do picia " to nie bylam alkoholiczka, zeby " wracac do nalogu "
I jesli o picie chodzi, to pisalam, ze wole nie pic niz pic podczas kp. Wiec nie rozumiem twojej ironii![]()
Jakie słodkieMoje dzisiejsze szaleństwo
![]()
![]()
pieluszki flanelowe
![]()
![]()
pieluszki muślinowe
![]()
pieluszki tetrowe
![]()
![]()
i 3 zwykłe tetry
J
Sorry, że sie wtrącam ale ja tam nie zobaczyłam ironii tylko żart, i jestem pewna że autorka własnie to miała na myśli
Moze i tak. Tylko po co zartowac z slow ktorych nie napisalam. I robic ze mnie wyrodna matke ktora zamierza palic zarsz po porodzie i Pic. Dziwnie to zabrzmialoJ
Sorry, że sie wtrącam ale ja tam nie zobaczyłam ironii tylko żart, i jestem pewna że autorka własnie to miała na myśli
Spokojnie dziewczyny, ejj...@JustMe55 :
Ale czytaj ze zrozumieniem . pisalam ze mysle o wroceniu ale byla by to glupota i raczej na pewno tego nie zrobie.
A co do" powrotu do picia " to nie bylam alkoholiczka, zeby " wracac do nalogu "
I jesli o picie chodzi, to pisalam, ze wole nie pic niz pic podczas kp. Wiec nie rozumiem twojej ironii![]()
Spokojnie dziewczyny, ejj...
Jestem pewna, że nikt nic złego nie miał na myśli - piszemy na forum, więc często stosuje się skróty myślowe, ale brakuje innej komunikacji pozawerbalnej - uśmiechu, itd.
Poza tym pewnie wszystkie podchodzimy dość emocjonalnie (nasze kochane hormony) - więc - spróbujmy trochę wyluzować, co?
![]()
Spokojnie dziewczyny, ejj...
Jestem pewna, że nikt nic złego nie miał na myśli - piszemy na forum, więc często stosuje się skróty myślowe, ale brakuje innej komunikacji pozawerbalnej - uśmiechu, itd.
Poza tym pewnie wszystkie podchodzimy dość emocjonalnie (nasze kochane hormony) - więc - spróbujmy trochę wyluzować, co?
![]()