olaaa7
Fanka BB :)
@oliwka_11 o której masz wizytę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super gratuluje jednak chłopaczki rządząJa juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.
![]()
Super [emoji106]Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.
![]()
Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
![]()
Ale cudeńkaNa internecie pelno, moze i w sklepach nie bedzir problemuZobacz załącznik 837608
Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
![]()
Super :-)Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
![]()
Ale cudeńka