Tak to jest, że czasem "się uda" i dzieci zdrowe, a czasem nie ma tyle szczęścia...Moja paliła w ciąży ze mną i siostrami i ogólnie jesteśmy zdrowe jak rybyale palenia nie popieram [emoji12]
![]()
Dlatego lepiej nie ryzykować
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to jest, że czasem "się uda" i dzieci zdrowe, a czasem nie ma tyle szczęścia...Moja paliła w ciąży ze mną i siostrami i ogólnie jesteśmy zdrowe jak rybyale palenia nie popieram [emoji12]
![]()
Podobno [emoji23]
Tzn ja wyglądam o tyle lepiej (jak już uporałam się z "trądzikiem", że jestem bardziej wyspana, nie pracuję po kilkanaście godzin itd, więc pod tym względem jest lepiej
![]()
Byla ze mna w gabinecie. Lekarz ogladal z kazdej strony a dzieciak uparty nie chcial sie obrocic ,spal sobie w najlepsze . lekarz ogladal nerki pecherz i wyrwalo mu sie "ale leniwa" bo nic nie odstawalo miedzy nogami. Robilam taniec brzucha ale nie chcialo sie obracac. Powiedzial ze wyglada na dziewczynke ale potwierdzimy dokladnie 1 marca. Usg robil ponad 30 minut filmik z 3d mam na plycie a foty wrzuce jak bede w domu. Uparciuch wtulal sie w lozywko i ni chcialo ladnie buzki pokazac.Super [emoji106]
No i pewnie Oliwka cieszy się z siostry? Czy do 1.03 i potwierdzenia nie powiesz? [emoji6]
![]()
Tak. Kolki, wzdecia. Moja akurat takuch typowych kolek nie miala, tylko zwykle wzdecia.Dzieciom na kolki?
![]()
Ja też biorę dodatkowo DHA, lekarka mi powiedziala,że dzienna dawka to 600-900, a w zwykłych witaminach jest tego bardzo mało.Bo w pregna plus jest tych kwasow bardzo malutko. Zalecana dawka jest w tej dha. Od II trym. wlaczylam tez ta druga.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mamy a pamiętam, że jesteś z nami od dawna więc może dziewczyny , które są adminustratorkami upiwaznily Cię do wchodzeniaMamy cos takiego jak prywatny??? A jesli tak to ja sie pytam czemu nic nie wiem ?????
![]()
Nic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam
![]()
Mleczko mmmm dziś jadłam to samoMnie właśnie naszło na słodkiepo obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super! GratulujęPrawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też biorę dodatkowo DHA, lekarka mi powiedziala,że dzienna dawka to 600-900, a w zwykłych witaminach jest tego bardzo mało.