oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Powodzenia,trzymam kciuki koniecznie odezwij sie poDziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadziejeze powie mi płeć mojego meleństwa
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia,trzymam kciuki koniecznie odezwij sie poDziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadziejeze powie mi płeć mojego meleństwa
Gdyby nie to, że od listopada praktycznie leżę, i mam widoczny gołym okiem ubytek mięśni, to też bym planowała 10Ja myślałam o 10k ale sama do końca nie wiem czy sie uda czy nie. A na wiosnę to juz napewno cos konkretniejszego![]()
Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.
Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula
![]()
Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.
![]()
Jaki??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wreszcie dotarłam do domu, tym razem zrobiłam paznokcie „na Lewandowska” [emoji16]![]()
@adamiko2 bardzo dobrze ze się nie powstrzymywałaś z zakupami
Jakie ładne![]()
Dziękija lubię taki klasyczny manicure
Widać brzuszek! Wyskoczył Ci teraz czy po prostu lepiej widać w obcisłych ubraniach?