G
gosc12
Gość
Kiedys wstawialam......ale nie wiem czy Klaudia widzialas.....to z mojej 3 ciazy
Jeeeju strasznie malutki ❤ duzo cwiczysz ? Poza ciaza ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiedys wstawialam......ale nie wiem czy Klaudia widzialas.....to z mojej 3 ciazy
Kinga ja tez dziś zrobiłam zdj bo kupiłam sukienkę sobie na moja imprezę za tydz i ciekawe jak za miesiąc bedzoe [emoji33][emoji23]![]()
P.s sorry za syf [emoji23]
![]()
A tak to wygląda u mnie

Mam szerokie biodra[emoji12] dlatego mnie nie wypycha a dzieciol 1 lutego jak bylam na usg mial 12 cm.Oliwka, nadal nie przyznałas się gdzie trzymasz to swoje dziecko jak robisz zdjęcia [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
150zł [emoji4]Jaka sliczna [emoji173][emoji173] mozna wiedziec ila zaplacilas ? Bo w internecie ceny znam
Slicznie....pileczka rosnie.
Dzieki,ale raczej nie chce juz kolejnej!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Za cwiczenia wzielam sie ogolnie rok temu, wczesniej nie cwiczylam wcale.Srednio tak 3-4 razy po 30minut. Najczesciej abs....mialam lekki zarys miesni na brzuchu i twarfe uda nie co teraz flaczki. Tu masz zdjecie z kwietnia ,jak z D wyrwalam sie do Zakopanego.Jeeeju strasznie malutki [emoji173] duzo cwiczysz ? Poza ciaza ?