• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie, typowy guzek. Dobrze, ze znikają, ale dalej mnie martwi co to jest. Bo pryszcz raczej by sie robil bialy i nie taki wielki.
Hmmm, to jedyne, co mi przychodzi do głowy to usg jak będzie akurat.....
Ja mam parę torbieli, które czasem się "napełniają", ale bardziej na piersiach, i sama nie miałam pojęcia co to..)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Galadriela, na początku ciąży miałam 3,90 a teraz 3,24
tak samo jest problem z TSH na początku 3,028 a teraz 3,108
A leczysz się na tarczycę? Mnie endokrynolog zaleca utrzymywanie tsh poniżej 2, jak skoczyło na początku ciąży do 2,4 to miałam zwiększoną dawkę euthyroxu, i ostatnio już 1,39

Edit: przeczytałam właśnie, że się leczysz... Ja był poszła do endo, żeby zwiększyć dawkę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

U
Hmmm, to jedyne, co mi przychodzi do głowy to usg jak będzie akurat.....
Ja mam parę torbieli, które czasem się "napełniają", ale bardziej na piersiach, i sama nie miałam pojęcia co to..)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Spytam sie w środę na wizycie, mam nadzieję, ze lekarka nie zleje tematu. A google nawet nie pytam, bo jeszcze nie potrzebnie sie zestresuje.

reklama
_agnieszka_, zapytam gin może ona zwiększy dawkę, bo endy u którego byłam jest tragiczny i niekoniecznie chce go widzieć
U mnie gin w ogóle nie zwrócił uwagi, bo teoretycznie norma jest wyższa (tylko że nie dotyczy ciężarnych i potencjalnych ciężarnych....), a przede wszystkim wie, że się regularnie leczę u endo, więc na początku tylko potwierdził, że wizyty u endo regularne, itd.

Jeśli gin zwiększy, to ok, na 100 już powinno iść ładnie w dół, ale i tak rozejrzałabym się za jakimś porządniejszym endo...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry