reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Albo koronkę na koncu doszyje [emoji16] ja mam lepek z pomysłami zawsze coś wymyślę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
klaudiaa975, tak gin. A jak się jej o coś zapytam to pada magiczne hasło- to normalne w ciąży.
Liczę, że mnie teraz ginekologicznie zbada bo jeszcze ani raz tego w ciąży nie zrobiła.
Ja też nie byłam badana ginekologicznie ani razu i niestety nie będę, bo w Szwecji się nie bada :-/

Dzwonilam dzisiaj do ginekologa odnosnie bolu krocza i pachwin o których wczoraj wspominalam i kazala mi przyjechac... Zapisalam sie na czwartek i juz sie boje[emoji53][emoji53][emoji53] w dodatku naczytalam się ze jak pachwina boli z jednej strony to moze byc rozpoczynajace sie poronienie.... Gdybym mogła to juz bym pojechala[emoji26][emoji26][emoji26]

0d1ysek21hn5dys7.png
Nie czytaj! Poza tym - pachwiny się rozciągają itd, ale często raz jedna, raz druga strona, więc w jednym czasie zazwyczaj boli jedna...
Spokojnie, będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja tez musze sie ogarnac z zakupami i dla dziecka i dla mnie nawet piżamy nie mam w razie jakby szpital mnie przywitał ale byłam kupić stanik bo moje cycki poprostu już się wylewały [emoji23] wiecie jaki rozmiar mi dobrali myślałam ze się przewroce normalnie miałam 75C a teraz 75F hahaaha No masakra ale jak go założyłam to nie mam wielkich piersi raczej takie normalne ale ten wymiar mnie przeraził

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie ma się czym przerażać ;)
Choć i tak mam wątpliwości, czy dobrze dobrane, bo 75 to dość spory obwód, a Ty szczupła jesteś - ja noszę 60-65 pod biustem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry