T
taycia
Gość
Nagini84 - gratuluje coreczki. Czy to bedzie twoja druga?
Mi szyjke badali dzisiaj dopochwowo. Zadnego USG
Mi szyjke badali dzisiaj dopochwowo. Zadnego USG

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pozbycie się białej mąki i słodyczy to świetny pomysł [emoji106][emoji106][emoji106]Hm ja mięsa jem baaardzo mało i przez to miałam nieraz anemięu mnie by nie starczyło pozbyć się mięsa by schudnąć kilka kg musiałabym przestać jeść biała mąkę i słodycze bo to podstawa mojej diety [emoji39][emoji39]
![]()
W razie czego służę przepisemNie ma opcji zeby was nadrobić ponad 400 wiadomości
Ja dziś cały dzien na szkoleniu byłam, tylko sie wynudzilam tam i nic nowego nie nauczyłam
Mi może sie uda kupic dobre paczki w polskim sklepie, zrobilyscie mi smaka na oponki!! Mam nadzieje ze uda sie je kupic.
Hmmm, z tego co widziałam na zdjęciu, to poza ciazowym brzuszkiem jesteś szczupłaJa wcale szczuplutka nie jestem, a tez juz 9 kilo na +[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mi gin sprawdza wysokosc macicy macajac brzuchA jak Ci sprawdza to jak macica rośnie? Mi robi zawsze usg ( do tej pory dopochwowo) i myślałam, że podczas tego badania wszystko widzi
![]()
U mojej mamy ponad 50% firmy na chorobowym...Dzięki za troskę [emoji8] niestety w nocy miał jeszcze ponad 38, rano tez mu skoczyła ale potem cały dzień w normie... jutro zapisałam go jeszcze na wizytę żeby skontrolować, osłuchać, chociaż chyba i tak zostawie go do końca tyg w domu, żeby nic nie złapał.. ostatnio słyszę ze wszędzie grypa. Podobno na Słowacji epidemia... [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tak juz jest od dawna[emoji6]Może @_agnieszka_ dopiesze obok terminu porodu nasza płeć i może jak ktoś już wie imue,już za dużo tych watkow
Aga bo ty ta listę prowadzisz ?
No tak, tylko nie pamiętam, kto jeszcze![]()
Ale najpóźniej jutro uzupełnię wątek z wizytami![]()
![]()
No tak, tylko nie pamiętam, kto jeszcze [emoji15]
Ale najpóźniej jutro uzupełnię wątek z wizytami [emoji15]
![]()