reklama

Lipcowe mamy 2018

9:40 :) kurcze jeszcze tyle czasu :P
Pomysl o tym ze ja pierwszą wizyte zalicze za tydzień w piątek to od razu Ci zleci szybciej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Cześć dziewczyny [emoji846] trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj [emoji1307]
U mnie odrzut od wszelkiego jedzenia bez zmian no i piersi bolą niemiłosiernie.
z pracy wyszłam wczoraj przed 21 wiec nie miałam już nawet siły do Was zaglądać...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

DziewcZyny!
Jestem w 6 tygodniu ciazy, okropnie mecza mnie mdlosci, wstaje ubieram sie do pracy i wracam do domu nie dam rady dojechac tym bardziej ze mam do pracy 30 km i jezdze pociagiem....myslalam, ze mdlosci mnie odpuszcza, ale neisety, jesczce ta wrazliwosc na zapachy...
Powiedzcie mi czy ktoras z was jest juz na chorobowym czy jakos dajecie rade chodzic do pracy???

reklama
DziewcZyny!
Jestem w 6 tygodniu ciazy, okropnie mecza mnie mdlosci, wstaje ubieram sie do pracy i wracam do domu nie dam rady dojechac tym bardziej ze mam do pracy 30 km i jezdze pociagiem....myslalam, ze mdlosci mnie odpuszcza, ale neisety, jesczce ta wrazliwosc na zapachy...
Powiedzcie mi czy ktoras z was jest juz na chorobowym czy jakos dajecie rade chodzic do pracy???
jestesmy w podobnym tc ja to od samego poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy jestem na zwolnieniu z tego wzgledu ze praca jest ciezka i kilku zmianowa ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry