reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Babka przez telefon przepraszala, ze nie da sie nic zrobic. Umowilam ich na 11 prywatnie. No ale prywatnie to zostawie za dwojke dzieci 200 zl, a potem apteka napewno, bo pewnie sterydy do inhalacji dostaną.
Agnieszka dziekuje zatym przepis na syrop :* juz próbowałam nie raz, niestety dzieci go zwracają zaraz :(

Jakie piękne [emoji7]
Pieczone czy smażone?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pieczone. Nie chciało mi się stać nad kuchenką, no i przy okazji zdrowsze...

Podziwiam za poranne smażenie!

Ostatnia edycja:
Babka przez telefon przepraszala, ze nie da sie nic zrobic. Umowilam ich na 11 prywatnie. No ale prywatnie to zostawie za dwojke dzieci 200 zl, a potem apteka napewno, bo pewnie sterydy do inhalacji dostaną.
Agnieszka dziekuje zatym przepis na syrop :* juz próbowałam nie raz, niestety dzieci go zwracają zaraz :(
Ta nasza sluzba zdrowia mnie rozwala na lopatki. Umieraj a panstwowo numerkow juz nie ma. A jak ktos kasy nie ma na prywatna to jedynie ip i tam swoje odstac. Brak slow....ja niby do gina na fundusz a na dodatkowa wizyte mnie nie wcisnie bo zapisy na kwiecien
i trzeba isc na komercyjna. O tyle dobrze ze wczoraj byla przemila pani w rejestracji i na NFZ rozpisala mi wizyty do 6 czerwca. Ale za tydzien komercyjna znow. W tym mc mam tyle wydatkow ze pewnie debet mnie czeka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Pieczone. Nie chciało mi się stać nad kuchenką, no i przy okazji zdrowsze...
A w jakiej temperaturze piekłaś? Piękne są [emoji7]
Moje pieczone wyszły jakoś mało wyrośnięte, podejrzewam, że za zimny piekarnik, ale ten rupieć tutaj (uroki wynajmu...) ledwo trzyma temp, i 170-180 stopni to jego max....
Smażone z tego samego ciasta wyszły takie jak powinny...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie dziewczyny :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* ja jeszcze w łóżku ale już zajadam się paczkiem mąż z rana o to zadbał zaraz pewnie maleństwo obudze tymi slodkosciami :) masakra jest z tą sluzba zdrowia ja rok czekam na wizytę u kardiologia..

Jestem jednak dziwna... Ketchup robię sama, a jak ostatnio pokazałam mężowi skład ketchupu z pudliszek (25% to cukier...), to stwierdził, że jednak muszę mimo ciąży zrobić zapas do słoiczków.. ;)

Btw, spróbuję was nadrobić, ale.. 200 postów? :O
Ja w tym czasie tylko chwilę w kuchni byłam... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja raz zrobiłam ketchup z cukinii i był rewelacyjny. Mnie kupne też nie smakują, ale mój mąż bzaqsze kupuje tortexa, bo twierdzi, że jest najlepszy, a to chyba nawet koło pomidorów nie leżało.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja od kiedy biorę magnez (magne b6) czuję się jak nowo narodzona! Brzuch mniej pobolewa i co najważniejsze przeszły bóle głowy :) A były takie że potrafiłam wymiotować z bólu...
Ja też czasem miewam bóle głowy, ale gorsze jest wieczne zmęczenie. Nie mam wcale energii. Może i na to by pomógł mi magnez? Tym bardziej, że piję kawę a ona magnez wypłukuje.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry