reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha dobra jest prawie szpagat, mała akrobatka
Teraz jest modna "przerwa" między nogami no to ma hahaha dopóki tłuszczyk nie dojdzie bo wtedy będą niemowlece serdelki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Haha czasami jeszcze mi się zdarza "zatrybic " :D :D jak było na wizycie martwilysmy się

Jakbym miala wszy opowiedxiec co sie wydazylo to pomyslicie ze wlosi sa stuknieci ! Sama jezcze przezywam wizyte [emoji23][emoji23]
Opowiem zanim usne

Wizyta na 17:40 ,18:15 dalej czekamy ,maz wstal I mowi w rejestrscji ze jak mozna tyle czekac I placic za wizyte na to pani mowi ze dr wrocil wlasnie z istrego dyzuru na to maz czemu pani choc nie infirmuje pacjentow w poczekalni... maz dojsc donioslym glosem, na to wyszedl z jrdnych drzwi dr zaczal krzycxec na meza jak smie napadac na jego pracownice na to maz bo nie wykonuje swej pracy dobrze
.....
Ogilnie klotnia 20 min chyba nawet 30 z wyzwiskami lekarza na meza “ chodz na dol to ci pokaze “[emoji15][emoji15][emoji15]
Masakra co sie dzieje we wloszech....
Ludzie nerwowi , maz reakcja spoznienia no w zasadzie spieszylosmy sie bo meza brat mial przejechac o 18:30 a my stamtad wyszlismy o 19:10 mahac wizyte na 17:40 [emoji23]

Ahhhhh
Franus ok lozysko ok szyjka ok

Ja już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mam :) nagrałam film , ale tu nie da się wrzucić :) szyjka ponad 5cm, zamknieta :) łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jest i kolejna "rodzynka" :) Gratki!

@Peugeotka36, mój M. zawsze mówi że Włochy to dziki kraj, u nas na skrzyżowaniu ludzie jak sobie zajadą drogę to się zwyzywają, a tam leją od razu ;) Kiedyś czytał mi nagłowki codziennych newsów, ile głupich rozbojów czy jakichś morderstw "w rodzinie" typu mąż żonę, czy jeden koleś drugiego przy stłuczce. Szok ;) Ja tam mimo wszystko Włochy idealizuję, bo uwielbiam ten kraj, ale on mówi że nie chciałby tam wrócić i mieszkać o dziwo. A pochodzi z Rzymu więc pewnie na codzień widział różne ciekawe rzeczy :)

Widzę że temat stanik na topie- ja przy dobieraniu staników dowiedziałam się przede wszystkim właśnie tego że piersi są też po pachą i na plecach :D Że właśnie trzeba się nie raz pochylić, żeby wszystko zgodnie z grawitacją wpadło do miski :D Ja mam spore piersi i niestety w tych odpowiednich stanikach nie lubię przede wszystkim grubych ramiaczek i grubego paska (takigo gdzie są najczęściej 3 haftki albo więcej).. no nie podoba mi się a tak jest najczęściej... :baffled:

Jakbym miala wszy opowiedxiec co sie wydazylo to pomyslicie ze wlosi sa stuknieci ! Sama jezcze przezywam wizyte [emoji23][emoji23]
Opowiem zanim usne

Wizyta na 17:40 ,18:15 dalej czekamy ,maz wstal I mowi w rejestrscji ze jak mozna tyle czekac I placic za wizyte na to pani mowi ze dr wrocil wlasnie z istrego dyzuru na to maz czemu pani choc nie infirmuje pacjentow w poczekalni... maz dojsc donioslym glosem, na to wyszedl z jrdnych drzwi dr zaczal krzycxec na meza jak smie napadac na jego pracownice na to maz bo nie wykonuje swej pracy dobrze
.....
Ogilnie klotnia 20 min chyba nawet 30 z wyzwiskami lekarza na meza “ chodz na dol to ci pokaze “[emoji15][emoji15][emoji15]
Masakra co sie dzieje we wloszech....
Ludzie nerwowi , maz reakcja spoznienia no w zasadzie spieszylosmy sie bo meza brat mial przejechac o 18:30 a my stamtad wyszlismy o 19:10 mahac wizyte na 17:40 [emoji23]

Ahhhhh
Franus ok lozysko ok szyjka ok

Najważniejsze że z dzidzia ok :) to trochę stresu miałaś. Żeby lekarz chciał się bic. . Masakra

Ja tez. Myslalam ze miska ma najwiecej do powiedzenia. A 80 czy 75 to jakos nie mialo dla mnie znaczenia. Byle by miska nie zgadzala
Nie o to mi chodzilo. Wiedzialam, ze nie ma czegos takiego jak rozmiar B czy C. Rozmiar jest calosciowy. I np. 65F ma taka sama miske jak 70E. Nie wiedzialam, ze jesli wlasciwy obwod cisnie to oznacza, ze miska za mala. Ta wiedza mi wiele ulatwi[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O matko widzę temat stanika... Ja też standard zawsze noszę tradycyjne 70/75 B ale nigdy nie miałam dobranego przez brafiterke.. I zaczynam się zastanawiać czy mam dobry :o

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie sadze[emoji6] Na pewno jestes szczuplejsza ode mnie, wiec obwod juz sie nie zgadza [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny przyszły mi majtki ciążowe pochodziłam wiec mogę dać recenzje [emoji4]
Fajne bawełniane, bambusowe
miękkie 3 kolory z przesyłka pobranie 31zl
W chodzeniu bardzo wygodne nie uciskają i ładnie brzuszek zbierają
Ja brałam s/M i są Ok rozmiary raczej standard
Zobacz ofertę: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe Link do: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry