reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze pytanie, na ile to 65 było ciasne ;)

Zapnij się z miskami z tyłu na najciaśniejsza haftkę (druga różnica w ciąży - normalnie dobiera się zapinajac najluźniej, bo tkanina się rozciągnie, w ciąży najciaśniej, bo żebra mogą się rozszerzać ;))
Jak potrafisz włożyć pod obwód dłoń "kątem", tzn bezboleśnie odciągnąć kilka, tak ok 5cm, to jest ok ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny przyszły mi majtki ciążowe pochodziłam wiec mogę dać recenzje [emoji4]
Fajne bawełniane, bambusowe
miękkie 3 kolory z przesyłka pobranie 31zl
W chodzeniu bardzo wygodne nie uciskają i ładnie brzuszek zbierają
Ja brałam s/M i są Ok rozmiary raczej standard
Zobacz ofertę: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe Link do: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dodałam do zakupowego ;)
Nie dość, że w takich samych leginsach, to jeszcze w takich samych majtkach będziemy chodziły [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja jakoś wolę koszulkę zakrywającą brzuch od góry, niż wysokie majtki, czy rajstopy z panelem. Na szczęście duże brzuchy będziemy mieć na wiosnę, więc może i bez rajstop na brzuchu się obejdę.
To jest największym plusem letniego terminu ;)
Liczę na szybką wiosnę, i będę chodzić w sukienkach, bez rajstop itd ;)

A te majtki, które wkleiła Karla są w różnych wersjach - nad brzuszek, pod brzuszek, gładkie, koronkowe itd. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Kochana trzymam kciuki by wszystko było ok i byś jak najszybciej wyszła :* napisz rano jak coś będziesz wiedzieć!

reklama
Do góry