reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Brałam nospe nie apap - a bóle hmmm jakoś 2 tygodnie temu ale po branie magnezu ustało :) widocznie tego było brak ;)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To musialam Cie pomylic z @
Brałam nospe nie apap - a bóle hmmm jakoś 2 tygodnie temu ale po branie magnezu ustało :) widocznie tego było brak ;)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To musialam Cie z kims pomylic. :p
Moze z @Karla88 :p

tak z innej beczki - dla chcących "leniwie" urządzać pokój maleństwa itd - polecam ;) Link do: Planer 3D - darmowy program do projektowania wnętrz domów i mieszkań - poleca Leroy Merlin
nie ma niektórych mebli, i ogólnie są spore ograniczenia, ale można zastąpić mebel np bryłą o takich wymiarach (zastępowałam tak łóżeczko niemowlęce, bo nie znalazłam...)
można sobie pooglądać, jak będzie wyglądało, itd ;)

Ja kiedys sie uszukulam programu i nic nie znalazlam :/ wiec zostaly mi Simsy :D

Jestem, :) dziecie nakarmione ja też :) jemy teraz po ciasteczku ,a zaraz będę robiła zawijasy z tortilli wszystko oczywiście na siedząco i mąż poda

tak z innej beczki - dla chcących "leniwie" urządzać pokój maleństwa itd - polecam ;) Link do: Planer 3D - darmowy program do projektowania wnętrz domów i mieszkań - poleca Leroy Merlin
nie ma niektórych mebli, i ogólnie są spore ograniczenia, ale można zastąpić mebel np bryłą o takich wymiarach (zastępowałam tak łóżeczko niemowlęce, bo nie znalazłam...)
można sobie pooglądać, jak będzie wyglądało, itd ;)
jeszcze co do tego planera (tak, nie ma to jak samemu się cytować :| :O )
swego czasu zrobiłam projekt naszego nowego domu ;)
nie ma sypialni, łazienki, garderoby, spiżarni, itd, ale ogólnie zarys pomieszczeń i moją ideę widać ;-)
to w prawym dolnym rogu - ta część "urządzona" to takie coś pomiędzy gabinetem a biblioteką, stricte do pracy miejsce, a ta druga część, to na razie mój "warsztat", żebym się z maszyną do szycia miala gdzie rozłożyć, a docelowo będzie tam sypialnia, a pokój w prawym górnym rogu, który teraz będzie sypialnią zostanie jako dziecięcy (jest szerszy o 80cm, a podział w tym na dole o tyle wymuszony, że tam jest słup)

zrzut2.png

(i pomyśleć, że 5 lat temu to była stara stodoła.... choć ile pracy i wysiłku to kosztowało wolę nie mówić, zdecydowana większość robiona samodzielnie, łącznie z montowaniem belek stropowych, płyt, itd...)

Ja kiedys sie uszukulam programu i nic nie znalazlam :/ wiec zostaly mi Simsy :D
nigdy w życiu nie gałam z Simsy :o ;)

Załączniki

• zrzut2.png
    zrzut2.png
    222,7 KB · Wyświetleń: 354
reklama
Do góry