Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno plasterki i maść hascovir też mówiła mi gin, ze nie ma przeciwwskazań bo pytałam na początku jak zaczęła mi sie robić ale na szczęście nie wylazla mi wtedy. Najbardziej gin interesowalo tylko czy już kiedys miałam opryszczkeDziewczyny, co można na opryszczkę? Mam już druga w tej ciąży [emoji53] można jakaś maść?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to prawie jak jaDzien dobryczekam na wieści z wizyt
Nam sie dzis zaczęły ferie, i ja sie ciesze chyba najbardziej, bo przez 2 tygodnie nie będę sie misiala zrywac z łóżka z ranato w sumie ostatnia taka szansa sie wylezec, bo jak tylko zaczną sie wakacje to planuje zacząć rodzic
![]()
Ja na poczatku czułam w jedynym miejscuKupiliśmy Grand Espace 4wszyscy się śmieją, że taki busik [emoji28]
Dziś koniec 19 tygodniaJuż nie mogę się doczekać prenatalnych
Ciekawe czy maluch nie będzie za mały na badania i jak wyjdzie ten zapis w 4d
Kurcze może pierwszy raz zobaczymy buzię naszego okruszka [emoji7] Wczoraj wpadłam do pepco po rożek ale nie było więc kupiłam body w fajnym kolorze łososiowym i dwie pieluszki, tetrową i flanelową
Później pstryknę fotkę.
Dziewczyny pierwsze kopniaczki czułyście w różnych miejscach czy raczej w jednym? Bo ja te (chyba) kopniaczki czuje tylko po lewej stronie brzucha pod pępkiem.
To obie wykorzystajmy ten czas jak najlepiejO to prawie jak ja![]()
Moje to od rana jest ospale, pozniej czuję ale od rana ciszaAle najważniejsze niunia wstała i teraz też ładnie kopie także na szczęście te moje wzdęcia nie zaszkodzily a ja mam takie napady leku ze aż mnie zaczęło telepac mąż na szczęście panował nad sytuacją i co mi przeglądał to przechodziło