Jaki ładnyRożek zamówiony na allegro za 24 zł.
Tak wygląda w realu ,naprawdę fajny
Link do: BECIK ROŻEK NIEMOWLĘCY ROŻKI 80x80 MAMO-TATO
Zobacz załącznik 838865 Zobacz załącznik 838866 Zobacz załącznik 838867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaki ładnyRożek zamówiony na allegro za 24 zł.
Tak wygląda w realu ,naprawdę fajny
Link do: BECIK ROŻEK NIEMOWLĘCY ROŻKI 80x80 MAMO-TATO
Zobacz załącznik 838865 Zobacz załącznik 838866 Zobacz załącznik 838867
@taycia no dzis już 1,5 litra wody,rano herbata to nawet jak na mnie sporo ;/ i nas brzydka pogoda szaro ,
Codziennie wcinam jajka bo mają podobno dużo B2Tak,to zajady. Witaminki potrzebuje organizm (B,A).
Ja opryszczke rok temu pierwszy raz zlapalam i wyleczylam miodem i naparem z melisy. Od tamtego momentu nie wrocila...
Oki spróbuje ,dziękiA sprobuj polozyc sie na chwile i scisknac sobie nos pomiedzy brwiami przez minute lub dwie? Moze cos pomoze. Bol glowy moze byc tez od zlej postury ...
Dzien bez jaj - dzien straconyCodziennie wcinam jajka bo mają podobno dużo B2Dziękuję za odpowiedz
![]()

Zobacz załącznik 838880 a ja się dziś w H&M zachwycilam milusim krolisiem i kupilam [emoji16] może to przez to, że dziś śniło mi się, że jestem po porodzie ... W szpitalu z dzieckiem [emoji16][emoji16] że dziecko ma 3kg 500g [emoji16] mleko miałam, córcia pięknie jadła, ALE nie miałam ze sobą nic ...byłam w mojej zwykłej koszuli, w której się nie da rozpiac guzikow, ludzi było dużo a ja żeby karmić musialam całą koszule podwijac do góry [emoji1][emoji1][emoji1]
![]()

Tzn usta? Na początku smarowalam pasta cynkowa i pasta do zębów, ale było tylko gorzej bo wysychalo i skora mi zaczęła schodzić i był taki ala strupek a od wczoraj smaruje kremem ni vea i jest najlepiejDzien bez jaj - dzien stracony
Posmaruj ja sobie oliwa z oliwek albo miodem.
Tzn usta? Na początku smarowalam pasta cynkowa i pasta do zębów, ale było tylko gorzej bo wysychalo i skora mi zaczęła schodzić i był taki ala strupek a od wczoraj smaruje kremem ni vea i jest najlepiej
![]()
Mi się nigdy nie śniła od kad jestem na zwolnieniu i oby tak zostało [emoji16][emoji16] wolę śnić o dziecku [emoji16][emoji16] ja mam krolikomanie bo chce by było ich kilka w pokoju ... Będzie maskotka, lampka i obrazJaki uroczy!!!!
A mi sie dzisiaj robota snila....![]()