oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ale na zawsze lipcowkami bedziemy. Lepiej zeby bylo duzo czerwcowek niz nie daj boze majowekJuż nam sie sporo czerwcowek zapowiada [emoji5]️
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale na zawsze lipcowkami bedziemy. Lepiej zeby bylo duzo czerwcowek niz nie daj boze majowekJuż nam sie sporo czerwcowek zapowiada [emoji5]️
Maja już się nie trzymajmy beee....Ale na zawsze lipcowkami bedziemy. Lepiej zeby bylo duzo czerwcowek niz nie daj boze majowek
Nie nie majówki to nie bo to chyba na kazda z nas za wcześnieAle na zawsze lipcowkami bedziemy. Lepiej zeby bylo duzo czerwcowek niz nie daj boze majowek
Mój trzuma sie terminu z usg do 10 tyg.Dziewczyny jak yo jest z waszymi lekarzami? Trzymaja sie terminu usg czy om?
Dokładnie maj odpada! Jeszcze musimy mieć czas się wyspać i wyprawki zrobićAle na zawsze lipcowkami bedziemy. Lepiej zeby bylo duzo czerwcowek niz nie daj boze majowek
Ja kolderki i poduszki nie kupuje, bo przez pierwszy rok sie nie przyda i beda sie tylko kurzyc, jak w pietwszej ciazy.Dużo fajnych rzeczy będzie w tym Lidlu.Tylko nie wiem czy jest sens kupować na zaś np. Kołderkę i poduszkę (antyalergiczne oto) Zobacz załącznik 838942 Zobacz załącznik 838943
Ja szykuje się na 15 czerwca to będzie skończony 37 tydzień i wtedy jakoś będę miała cc![]()