Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kochana jest jest widac roznice. I nie taka chudzinka 2 kg na plusie juz.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu to poszalalas całe 2 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana jest jest widac roznice. I nie taka chudzinka 2 kg na plusie juz.
Przyomnial mi sie kawal jak to dziecko nakrylo rodzicow na seksie. I mama mu wytlumaczyla ze tata pompowal mamie powietrze......hahahahahMój M mówi że jestem tyle nadmuchana [emoji2]
![]()
Jestem za Filipem. U mnie jakby jednak sie okazalo ze chlopiec to takie imie mu damy.
Oj tam..... Moze wzdecia lub plyny sie zatrzymaly.Uuu to poszalalas całe 2 kgja niby też ponad 2 od wagi sprzed ciazy tylko u mnie to wygląda jak +15
nie wiem o co chodzi
![]()
Ja też za FilipemMysle teraz nad imieniemJasiu czy Filip?? Oto jest pytanie...
U mnie podobnie tylko ja i kotka płci żeńskiej i trzech facetów mam nadzieję też na córeczkę narazie tak wychodzi z usg[emoji7] ale czekam jeszcze na połówkowe żeby było na 100%

Oj tam..... Moze wzdecia lub plyny sie zatrzymaly.
Ja też za Filipem
Dokladnie. Ja zauwazylam najbardziej roznice w udach. Takie flaczki. Ehhhh brak cw. Robi swoje niby obwod uda taki sam ale konsystencja juz inna.hahahahNo myślę że zaczynam poprostu puchnac bo nawet buty mnie cisną z lekkaa na prawdę nie jem jakoś jak nienormalna żeby wyglądać jak sloniatko
ale co tam od września jak wszystko będzie ok to się za siebie wezmę dużo będziemy spacerować
najważniejszy dzidziuś reszta to tam pikus
![]()