Jola92
Fanka BB :)
Obstawiam golonkę, ewentualnie salcesonCiekawe kim będziemy do lipca haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Obstawiam golonkę, ewentualnie salcesonCiekawe kim będziemy do lipca haha
Hahaha dobre to musze mężowi pokazacZobacz załącznik 839069 tak na poprawę humoruchoć u mnie to chyba rzeczywistość i powinnam s8e poważnie zastanowić haha
@Margana też jeszcze nie zna. Częśc siusiaków zniknie a część wyrośnie jeszcze przed Nami wymiany ciuchów, obiecuje Wam że tak będzie
Spokojnie! Codziennie będziemy wpinać większe kokardy we włosy i będziemy super piękne!
Obstawiam golonkę, ewentualnie salceson![]()
Dokladnie. Ja zauwazylam najbardziej roznice w udach. Takie flaczki. Ehhhh brak cw. Robi swoje niby obwod uda taki sam ale konsystencja juz inna.hahahah
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
@Margana też jeszcze nie zna. Częśc siusiaków zniknie a część wyrośnie jeszcze przed Nami wymiany ciuchów, obiecuje Wam że tak będzie
Spokojnie! Codziennie będziemy wpinać większe kokardy we włosy i będziemy super piękne!
Hmmmm pewbie bedziemy wiekszoscia garmazeryjnych produktow tzn podrobow. Hihi...pasztetowa salcesonem golonka itd hahahahahCiekawe kim będziemy do lipca haha
Chowa sie gdzies wstydzioch.Gdzie schowałam maluszka ?![]()
Ja tez na 100 % dowiem się na polowkowych czy to napewno dziewczynka czyli 22 lutego oczywiście jeśli nie będzie ale kryła![]()