kinga30
Fanka BB :)
Ciekawe za kim za mama czy za tataNo mój synuś to taki bezwstydnik mały że szokodrazu pokazał co mam kupować na wyprawkę
potwierdził wynik badań odrazu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe za kim za mama czy za tataNo mój synuś to taki bezwstydnik mały że szokodrazu pokazał co mam kupować na wyprawkę
potwierdził wynik badań odrazu
![]()
Hipopotamami![]()
Ciekawe za kim za mama czy za tata?
FilipMysle teraz nad imieniemJasiu czy Filip?? Oto jest pytanie...
Kupilam taka koszulke kiedys ;pZobacz załącznik 839069 tak na poprawę humoruchoć u mnie to chyba rzeczywistość i powinnam s8e poważnie zastanowić haha
Kupilam taka koszulke kiedys ;p
No ja miałam być PiotrusiemPowiem Wam ze moja znajoma przez cala ciaze miala powiedziane ze bedzie chlopak a tu jak urodzila niespodzianka bo dziewczynka![]()
Powiem Wam ze moja znajoma przez cala ciaze miala powiedziane ze bedzie chlopak a tu jak urodzila niespodzianka bo dziewczynka![]()
Moja dla odmiany miała mieć córkę, a jej pierwsza córka miała 2 latka więc nic ubrań nie kupowała. Lekarz podczas cesarki się pyta co rodzimy, ona, że dziewczynkę. On wyciąga i mówi "ale tu jest chłopak!!!". Wielki szok dla wszystkichPowiem Wam ze moja znajoma przez cala ciaze miala powiedziane ze bedzie chlopak a tu jak urodzila niespodzianka bo dziewczynka![]()