kinga30
Fanka BB :)
Ciekawe za kim za mama czy za tataNo mój synuś to taki bezwstydnik mały że szokodrazu pokazał co mam kupować na wyprawkę
potwierdził wynik badań odrazu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe za kim za mama czy za tataNo mój synuś to taki bezwstydnik mały że szokodrazu pokazał co mam kupować na wyprawkę
potwierdził wynik badań odrazu
![]()
Hipopotamami![]()
Ciekawe za kim za mama czy za tata?
FilipMysle teraz nad imieniemJasiu czy Filip?? Oto jest pytanie...
Kupilam taka koszulke kiedys ;pZobacz załącznik 839069 tak na poprawę humoruchoć u mnie to chyba rzeczywistość i powinnam s8e poważnie zastanowić haha
Kupilam taka koszulke kiedys ;p
No ja miałam być PiotrusiemPowiem Wam ze moja znajoma przez cala ciaze miala powiedziane ze bedzie chlopak a tu jak urodzila niespodzianka bo dziewczynka![]()
Powiem Wam ze moja znajoma przez cala ciaze miala powiedziane ze bedzie chlopak a tu jak urodzila niespodzianka bo dziewczynka![]()
Moja dla odmiany miała mieć córkę, a jej pierwsza córka miała 2 latka więc nic ubrań nie kupowała. Lekarz podczas cesarki się pyta co rodzimy, ona, że dziewczynkę. On wyciąga i mówi "ale tu jest chłopak!!!". Wielki szok dla wszystkichPowiem Wam ze moja znajoma przez cala ciaze miala powiedziane ze bedzie chlopak a tu jak urodzila niespodzianka bo dziewczynka![]()