nagini84
Fanka BB :)
Ja też!!! Tyle co ja się ostatnio nakrzyczę i naklnę w aucie [emoji14]Prawda..?? W człowieku budzą się najgorsze instynkty. Ja tak mam za kierownicą... no połowę współużytkowników drogi bym wytłukła!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też!!! Tyle co ja się ostatnio nakrzyczę i naklnę w aucie [emoji14]Prawda..?? W człowieku budzą się najgorsze instynkty. Ja tak mam za kierownicą... no połowę współużytkowników drogi bym wytłukła!
ja mam 9 marca prenatalne, to taki spozniony prezent dzien po@gfusiarz to obie na dzien kobiet będziemy miały prezent
I jeszcze zapomniałam sie pochwalić ale czuje juz ruchy dzidziusia, najczęściej jak zjem cos słodkiego![]()
Powodzenia!Dziewczyny siedze pod gabinetem. Ehhh ciekawa jestem jak ten moj posiew.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Może ja mam takiego pechaO matko! Jesyem w szoku! Rzadko tam kupuje, akcje promocyjne kilka razy widzialam, ale, ze takiecrzeczy na codzien?!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mamy uregulować na wizycie bo dziś nie miał czasu bo dużo porodów,a wizytę mam 26.02To super, ze juz po. Oby nic sie nie dzialo wiecej!
Napiszesz ile zaplacilas?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja dostałam wiadomość właśnie że mam do odebrania wyniki na HPV.. Ale odbiorę we wt.. Nie jadę specjalnie bo to i tak nic nie zmieni a jeszcze się może okazać że nic z tego nie zrozumiem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Może od ilości wód plodowychJa mam brzuch duży taki jak w 1 ciąży około 24tc, a mam dopiero 17. Ale przytyłam tylko 2kg, nie wiem jak to możliwe
![]()