Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj biedna czasem też mnie dopadaja a nawet wymioty leżaj tam sobie i oby przeszlo[emoji5]
![]()
Ja na chorobowym od listopada, a cały czas wstaję o 5...Kobitki udanych wizyt życzę!:* ja juz wstalam tzn jeszcze leżę bo przeciez do pracy juz nie chodze ale oczywiscie przyzwyczajona jestem i budzę się wcześnie:/
Ja chodzę na NFZ bo miałam wady genetyczne w rodzinieJa tez w szpitalu mam usg robione jak na NFZ chodzę :-)
Jak nam się auto zepsuło i kilka dni trzeba było czekać na sprowadzenie części, to awaryjnie życzaliśmy od teściów /mamy... Ale jak napisałaś, na wsi bez auta się nie da...Dzień dobry![]()
Ja jeszcze leżę w łóżku i czekam, az syn sie obudzi
Co do prawka, to nie wyobrazam sobie zycia, szczególnie na wsi
Dwa lata temu padło nam auto, przez 3 tygodnie korzystalam z busow, dzieci wniebowziete, ja w wkurzona by ogarnac zakupy i dwójkę dzieci wepchac do busa. A teraz jak bedzie trzecie to bym sobie calkiem nie dała radytym bardziej ze to dziecko z brzucha od września bedzie musialo juz ze mna ogarniac odwozenia z rana do szkoly i przedszkola
![]()
Mnie tak samo dzis rano wymiotowalam a teraz ciagle mnie ciagnie:/Dziewczyny i mnie cos dzis muli...