Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie raczej nie - przeszło po śniadaniu, czyli "normalne mdłości" (atakują jak głodna jestem, dlatego najgorsze to badania, śniadanie jem codziennie przed 6, więc jak mam jechać na 8 do poradni....)Grypa żołądkowa panuje dziewczyny może to przez to ale oby nie
Ja też tak mam musze się najeść żeby nie mdliłoU mnie raczej nie - przeszło po śniadaniu, czyli "normalne mdłości" (atakują jak głodna jestem, dlatego najgorsze to badania, śniadanie jem codziennie przed 6, więc jak mam jechać na 8 do poradni....)
Teraz najbardziej mnie martwi, że mam już skierowanie na krzywą cukrową (nie wiem, czy nie będzie za wcześnie, ale dr mówił, żeby tak przed następną wizytą zrobić, czyli 23 tydzień gdzieś)
Nie dość, że bez jedzenia do 8, to jeszcze glukoza do picia, i nie będę mogła zjeść zaraz po pobraniu krwi, tylko będę musiała się dalej męczyć.... Boję się już tego.....
![]()
Wczoraj w ramach Walentynek- chociaż jakoś bardzo nie świętujemy tego dnia poszliśmy na kolacjemmmm jaka pyszna i najadłam się tak że później miałam już w ogóle brzuch jak balon
toczyłam się wręcz hahahaha ale jedzenie było pyszne na prawdę
kolacja tak obfita że nie myślę jeszcze l śniadaniu
tradycyjnie jak co roku napisałam mojemu M list z zeszłorocznymi wspomnieniami i oczywiście z wyznaniem miłosnym
zrobiłam sama kartkę bo jak już robić coś to od siebie od serca
było bardzo miło i sympatycznie
![]()
Po powrocie oboje padliśmy jakbyśmy co najmniej maraton przebieglichyba maraton pokarmowy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?Ja też tak mam musze się najeść żeby nie mdliło
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to przejdę bo nienawidzę słodkiego na pusty zoladek. W poprzedniej ciazy jakos wypiłam ale na słodkie potem cały dzień patrzeć nie moglamA masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?
![]()
Aga ty jak nie spożywasz cukru to dla ciebie tą krzywa będzie wyzwaniemA masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?
![]()
jutro 20 tydz jeszcze mi zostalo 10 tyg w pracyO rany ,nieźle a w którym tyg jest?