Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to Ci szybko czas leci,mnie teraz już się dłuży dlatego że uziemiona w domku,zawsze jak jest zajęcie to dni uciekają nie wiadomo kiedy.jutro 20 tydz jeszcze mi zostalo 10 tyg w pracy
ale nie chce mi sie juz mam lenia doslownie
Ja też zapisałam bez adaptera tylko dobrze układałam,ale jak jechałam rodzić to nogi miałam na desce heheAgnieszka ja w dwoch poprzednich ciazach nie miałam adapterow. Brzuch mialam ogromny, a zapinalam pasy do samego konca i nie bylo z tym problemu ani zadnego dyskomfortu.
MniamFaaajnie tak
Myśmy się zastanawiali nad wyjściem, ale ciasto wygrało
Choć jeszcze trochę zostało![]()
![]()
![]()
Weź sobie do tego cytrynę i zatkaj nos jak będziesz to pić, wtedy mniej odczujesz ten smak.A masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?
![]()
Ja zaraz po prawku zaczęłam jeździć naszym Land roverem i najpierw się bałam, ale teraz nienawidzę jeździć niczym innym. Tylko w moim "czołgu" czuję się bezpiecznie. Obawiam się jednak, że jak zmienimy auto na jakieś normalne to je rozwalę z moim lekkim podejściem do dziur, krawężników i innych przeszkód hahaSiemka!
Widzę, że mdłości dziś nie uderzyły tylko we mnieCIagną mnie pachwiny, czuję jakbym miała tam za krótkie mięsnie, jajniki też pobolewaja
Co do prawa jazdy- nie mam, ale bardzo mi z tym źle. Myślałam, żeby zrobić teraz będąc w ciaży ale po pierwsze jajecznica zamiast mózgu a po drugie jak by się ZUS dowiedział, że do pracy chodzić nie mogę ale kurs już robić tak, to by mi świadczenia wstrzymali (moja koleżanka tak miała, dalej pieniedzy nie dostała, a dziecko już 2 lata ma). Od razu po porodzie robięJak Ł będzie wracał z pracy to ja będę szła na kurs
Jak już tylko zdam to chcemy kupić mi jakieś małe autko, bo wiadomo przy dziecku się przydaje, niezaleznie od tego czy mieszkasz w miescie czy na wsi. Już mamy jedno auto, ale Ł nim jeździ, wiec jakby był w pracy to bym nie miała jak jechać z dzieckiem. Z resztą myślę że z kombi jako pierwsze auto bym sobie srednio radziła
Co do adapterów to my kupujemyJuż brzuszek coraz bardziej wadzi, a wiadomo nie jestem z tych "Jestem w ciązy wiec nie zapinam pasów", ciąża Nas przed skutkami wypadku nie chroni. Trochę nie rozumiem kobiet, ktróre bedąc w ciaży narażają bezpieczeństwo i swoje i dziecka poprzez rezygnacji z zapinania pasów.
Miłego dnia!![]()
Ja tez mam wszedzie blisko ale z prawkiem zzawsze inaczejtez sie zbieralam zbieralam i w koncu poszlam i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu
jak mi sie nudzi wsiadam w auto i jade sobie do znajomych, rodziny, do kina do galerii a wiadomo ze wszystkiego na miejscu nnie ma wiec namawiam Cie zebys zapisala sie na prawko
![]()
Latooooo. Gdzie to to latoooooSuper ciesze się ze wszystko dobrze jeszcze trochę i latooo [emoji4][emoji4] damy rade [emoji5]
![]()
Biedna. :*No mam nadzieję , że minie bo biedna dentystka jak zacznę się jej dlawic na krześle![]()
I jak za ciepłe to postój trochę na dworzeWeź sobie do tego cytrynę i zatkaj nos jak będziesz to pić, wtedy mniej odczujesz ten smak.
![]()
No to Ci szybko czas leci,mnie teraz już się dłuży dlatego że uziemiona w domku,zawsze jak jest zajęcie to dni uciekają nie wiadomo kiedy.
A koleżanka co zaraziła się toksoplazmoza w którym tyg jest ?