kinga30
Fanka BB :)
Do mojej 5 dni juz tylkoKtoś dziś wizytuje ?
Do mojej jeszcze 10 dni,ja się wykończe jak będę tak liczyć,chcualabym żeby był już czerwiec !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do mojej 5 dni juz tylkoKtoś dziś wizytuje ?
Do mojej jeszcze 10 dni,ja się wykończe jak będę tak liczyć,chcualabym żeby był już czerwiec !!!
Może powie Ci kogo nosisz w brzuszku,Do mojej 5 dni juz tylko
01.03A połówkowe ?
Dzieciaki na to bardzo licząMoże powie Ci kogo nosisz w brzuszku,![]()
Ja w poniedziałek.Ktoś dziś wizytuje ?
Moje ulubione przy 1 ciąży mieliśmy 3 imiona Marysia albo Agatka a dla chlopca KacperMarysia to jedno z imion ,ktore bralismy pod uwage, bardzo nam sie podoba
![]()
No to bliziutkoJa w poniedziałek.

Najważniejsze, ze wszystko dobrze z dzieckiem i ze zylaki schodzą. A nie pokazało sie na tej to na nastepnej,Witajcie dziewczyny. Wczoraj po wizycie byłam wykończona. No więc płeć dalej nieznana. Dziecko w pozycji siedzącej i z boku na bok przekręcało się. W ogóle przywitało nas spojrzeniem na wprost. Fajnie było widać oczodoly hehe.
Ale zdjęcie mam inne, na którym nie widać za dobrze bejbika. Za 2tyg znowu wizyta i wtedy połówkowe.:-):-);-)
No i kolejna seria zastrzyków na te żylaki ale schodzą mi na szczęście.
Zobacz załącznik 839329