Veraska
Fanka BB :)
Supcio.To myślami będę z TobąJa mam niecale 30 km do Bochni![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Supcio.To myślami będę z TobąJa mam niecale 30 km do Bochni![]()

Ja schudłam 5 kg i teraz nadrobilam 2.Dziewczyny tak z ciekawościile już jesteście na plusie?
![]()
Wow cudnie wyglądasz [emoji7] Znalazłabyś jakaś sukienkę odpowiednią na komunię z krótkim rękawem? Bo czeka mnie komunia pod koniec maja syna M.Dziewczyny dziś na sklep przyszły mi sukienki elastyczne z polskiej produkcji przepiękne
20 tydz![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jestSupcio.To myślami będę z Tobą![]()
Którego idziesz? Ja mam komunię Chrzesniaka 20Wow cudnie wyglądasz [emoji7] Znalazłabyś jakaś sukienkę odpowiednią na komunię z krótkim rękawem? Bo czeka mnie komunia pod koniec maja syna M.
Jeszcze nie byłam w Krakowie ale też bym chciała zwiedzic kiedyśJeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jesta Krakow jest piekny!!
Dziekuje. Ja miejscowa jestem. W Krakowie studiowałam. W Bochni mamy znajomych, i to urodzinowo ostatkowa impreza. Kopalnia już dawno zaliczona. W Wieliczce też. :-) a teraz pierwszy raz córkę zabieramy. ;-) do Bochni mam około godzinę jazdy autem. :-)Jeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jesta Krakow jest piekny!!